Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
2012.05.31: AZ LD50.HU MÁTÓL READ-ONLY MÚZEUM. KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK AZ ELMÚLT 11 ÉVET.



liquid

estee

9th

d4m4g3

LD50 e-könyv. Majd.
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

----------------
Ti, LD50 támogatók
 
Felhasználónév
Jelszó
 
MACHINE MUSIC

HARDERGENERATION (NINTH)

PLANETDAMAGE (DAMAGE)

NEGATIVE ART (ZERO)

SOUND OF JAPAN (CASE)

KULTBLOG

BEATS (SAJTOS)

101KLUB

LD50 @ LAST.FM


BLACK-HEAD AGENCY
 
 
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)
 
: : : : : :
 
2005. február 5., Szombat 22:35
"Ugye, mi jó barátok vagyunk?"
A dark-gothic szubkultúrát méretei formán hasonlíthatjuk egy faluhoz, mindenki mindekit és még többet ismer, ez egy idealizált családi forma.
És itt a hiba. Megbízunk egymásban.

Persze joggal tehetnénk, kiszabadulva a hétköznapok emberi gyötrelmeibõl, átadva magunkat a hasonszõrû társaság forró ölelésének és segítõ kezeinek. A baj az, hogy néhány kéz rendesen jobban és másvalamit ölel, mint kéne.

Ezt a cikket azon megfontolásból írom, hogy egyfelõl egy aktuális esettel kapcsolatban némi segítséget nyújtsunk a károsultnak, másfelõl pedig óvatosságra intenék minden eddig naivitásban lubickoló társunkat. És nem utolsósorban némi tükröt állítani az olyan csúszómászók elé, akik a zsebeinkben kotorásznak.
Szerintem nemcsak a magam nevében beszélek, ha azt mondom, nagyon elegünk van már a lopásokból.

A KÉRÉS:
Február 4-én, pénteken a Gyárban ellopták egy fiatal hölgy táskáját, benne minden értékével, irataival és súlyosbítván a helyzetet, gyógyszerével együtt.
Kérésének eleget téve közzéteszem ezúton a személyi számát és születési dátumát: AP 315066; 1984. június 6 .

Kérem a becsületes elrablót, ha van benne némi modor, legalább az iratokat juttassa vissza tulajdonosának, mondjuk postai úton. Illetve bárkit, aki hazafele ilyen tárgyat talált, kérem jelezze nekem.

Továbbá felhívnánk mindenki figyelmét, hogy szórakozóhelyeken használják a ruhatárat az ilyen esetek elkerülése érdekében.

És ha a hölgyek elfogadnak egy tanácsot, mert tudom, hogy a szoknyán nincsen zseb (jobb esetben - dam), a neszeszerek és egyéb aktív használati cikkek tárolására alkalmazzanak egy kisebb táskát, ami nem zavar a mozgásban és nem tartalmaz értékeket.
Nem is olyan rég történt, hogy ellopták Ninth kolléga cd-táskáját és a sort még tudnám folytatni. Ez a helyzet nem lep meg, nem mondhatnám, hogy bármilyen csalódás ért az embereket illetõen, viszont a türelmünk véges és inteném az arra hajlamos "embereket", hogy szerencsétlen és káros hobbyjuk egyszer zátonyra fog futni.

Elnézést, ha valakit ezzel untattam.

Még egyszer kérek mindenkit, aki valamilyen információval rendelkezik az említett esettel kapcsolatban, jelentkezzen a nyilvános mai címemen, amit a profilomban megtalál.
| 34 hozzászólás © Bence_L.
<<< [3] 2 1 >>>
Hozzászólok
zsanett   2006. január 7., Szombat ( 04:05 ) (#27) #34
Regisztráció időpontja:
2005. december 10.
Üzenetek száma: 233
Davina (#27) írta:
Bolha (#26) írta:
[q from="Felix" at="25"]elöszöris: Interzone koncert volt, az nagyon sok ismeretlent vonzott oda. szal sok ismeretlen arc volt.

Sziasztok!
Felix!Aki az Interzone zenéjére volt kíváncsi,az biztos nem lehetett,efelõl kezeskedem.Ismerem a közönségét az IZ-nek.Régi cimbik voltak lenn,még a Fekete Lyuk-as idõkbõl,talán õket nem ismerted:-))

Üdv:Bolha Bácsi
:-)


Jaja, Bolha bácsi jól mondja :))))
Jaja::)
crux_imissa   2005. augusztus 9., Kedd ( 13:24 ) #33
Regisztráció időpontja:
2005. augusztus 5.
Üzenetek száma: 17
... it won't rain all the time ...
Szép, hogy már nem kapcsolódhat ki nyogodtan az ember a megszokott helyein sem.
Én még sajnos nem jutottam el fõvárosunkba bulizni, de mindig nagyon vigyázok az értékeimre.
Itt nálunk csak egy kocsma van Keszthelyen az 512, ott is amíg nem volt ruhatár addig akit érdekelt szinte le sem vehette a szemét a cuccaiól.
Nem tudom mit lehetne tenni az ilyen emberek ellen akik képesek ilyesmire, de jó lenne egy hely ahol felszabadultan lehetne bulizni károsodás nélkül...
Bence_L.   2005. július 19., Kedd ( 12:52 ) (#31) #32
Regisztráció időpontja:
2004. június 24.
Üzenetek száma: 740




Az vagy, akinek tartod magad. Így azzá lehetsz, akinek tartod magad. A Te álmod ébren folytatódhat”.
"Mert minden jóban van valami Benny!"
Kedves Darmi,

Ottvoltam az említett freeportos,Bvscs,Rézmálos és még sorolhatnám GAG bulikon és az érzés tényleg hiányzik, ez már nem az.Rég nem.
Lehet,hogy nem kéne így lennie, de van.
Teljesen egyetértek veled, egy dolgot kivéve.
Szerinem nem lettünk többen, sõt sokkal kevesebben vagyunk, mondhatni olyan kevesen,hogy egy kávézót se tudunk megtölteni egyszerre.(persze csak azokra célzok akikre rábízhattad a söröd 2 órára).
Ezért nem teszek mást,mint ha party akkor bulizás, ha társaság akkor is.De ha megbízható közegben jól akarom érezni magamat, akkor azt már nem egy szórakozóhelyen teszem, hanem egy baráti találkozón, ahol nem a ruhánk a szubkult, hanem csakis az ismeretség köt össze minket.És lehet,hogy ezzel,meg azzal,hogy nagyobb rétegnek játszom elveknélkül, rombolom ,vagy talán jobb kifejezés, gyalázom a szubkult sírját.De melyik tetszene neked jobban, ha azt mondom halott, vagy ha azt mondom átalakult.(én is az elsõre szavazok).Szóval lehet, hogy amit teszek az nem egy kultúrmisszió, hanem puszta szórakoztatás,de úgy érzem, hogy a legjobban abban volt igazad,hogy hozzuk elõ az emberi oldalát.És ez számomra pont ezt jelenti.Mindenmkit csakis ,csakis személyre vonatkozóan ítélni és és nem fordítok bizalmat egy fekete kendõre, hanem csak a közös emlékekre.És tudom: ez önzés és nem túl szociális,de rólam, számotokra pedig rólatok van szó...
Darma   2005. július 14., Csütörtök ( 12:32 ) #31
Regisztráció időpontja:
2005. július 13.
Üzenetek száma: 1088
Örök álmodozó..
Sajnos a nagy család szó igecsak tág értelemben irható erre a körre és igen erõs macskakörömmel. Mert igencsak sokan sajnos (akinek nem inge ne vegy magára) azt képzelik, hogy egy kis fekete cuc meg csipke és máris darkok. Meg némi halálvágyat sminkelnek az átszelemült képükre és már õk az éjj fekete démonai. Sajnálattal kell figyelnem már lassan többmint hét éve a kulturánk rohamos hanyatlását. valamikor régen ez még tényleg tudott családként, muködni. még emlékszem az elsõ Friportos bulikra. Amiket a G.G.A. Reniék rendeztek. Szivüket leküket beleadva, idejüket pénzüket nem kimélve. Akkor még nem volt ilyen higulás, vagy ha volt is, a higanyfejüek tudták a helyüket. Azokon a bulikon még ha letewttél, egy piát az asztalra két óra mulva is ott volt. Nem ment ez a képomutatásos kilopom a másik szemét is efekt.
Mert anno lehet, hogy kevesebben voltunk, de ismertük egymást, és a másikban az embert néztuk nem azt milyen ruhája van.
NEM GONDOLJÁTOK, HOGY MÁR UNDORITÓ TULZÁS, HOGY EGYESEK A RUHÁK SMINK STIL SZERINT NÉZIK A MÁSIKAT. A LOPÁSOK IS EBBÕL FAKADNAK, MERT NEM MINDEKI TEHETI MEG ,HOGY UGYN ÚGY NÉZEN KI. A FENÉBE HOVA SÜLLYED A KULTURÁNK, PONT ,MI VÁLUNK ANYAGIAS KÉPMUTATÓ, KÜLSÖSÉGEKBEN KIÉLÕ ÜRES SEMMIKKÉ. AZOK AKIK PONT EBBÕL A MOST MODERN VILÁGNAK NEVEZETT ÚGYAN ILYEN IDEÁKAT VALLÓ VILÁGBÓL VONULUNK KI???????????
Vagy én vagyok elfogult vagy nagyon nem értem ezt a szellemi nyomort.
Ok jók a jó cucok, mert elvileg AZ ÖNKIFEJEZÉSRÕL SZÓLNAK!!!!!! Ébresztõ a külsönket azért változtatjuk át, hogy ezáltal magunkból mutassunk egy ujabb szeletett. De nem a ruha teszi az embert, a ruhát viselni kell tudni. Mert kulönben rálehetne húzni egy drága extravagáns ruhát eg y krumlis zsákra is azon is csak úgy állna.Ezt hiányolom, lányokból, fiúkból vegyesen. Hol vannak már az emberi tényezõk, mi lenne, ha végre újra az lenne egy buli elõtérbe, hogy egy zártabb közösségben jót bulizok és jól érzem magam. És nem az, hogy nézd mit vettem nézd mit varattam, nekem ez jobb nekem az új . jujj ha neked nincs ilyen, meg olyan az ciki. komolyan gyerekek mi történt. Ha nagyritkán lemegyek bulizni hamarab érzem magam egy divatbemutatós csirke viadalon mint darkok között. Mi lenne ha újra az emberi tényezõk lennének elõtérbe.????
Mert szerintem nemcsak az én gyomrom fordul ki etttõl a képmutatástól, hanem igencsak sokuknak akik hasonlóan gondolkodnak.
A másik, ami meg még ennél is gennyesebb:
A PLETYKA!!!!!
DRÁGA DARKOK, MI A FÉSZKES FENÉNEK KELL,MINDENKIRÕL MINDENT PLETYKÁLNI. A hidegháború, a nõi WChez képest egy laza lap ügy. Már ennyire elbutltunk volna, hogy nem szólnak a beszélgetések másról csak kivel mivan. Meg jujj errõl ezt halottam arról meg azt. Már bocs de ez ciki.
PONT,MI AKIK BIRÁLJUK A SZÜRKE EMBEREKET, A NYOMORÉK CIVILIZÁCIÓJUKKAL, IDÁIG SÜLYEDÜNK, AZOK AKIKBEN ENNÉL SOKKAL TÖBB TÖRTÉNIK. MÛVÉSZEK AÉKOTOK VANNAK KÖREINKBE. NE CSAK FÓRUMON LEGYEN NAGY ALKOTÓ MEG GONDOLKODÓ VALAKI. HÉÉÉÉÉ ÉBRSZTÕ AGYAK!!!!
Komolyan ezekért a problémákért járok már le kevesett. Mert felfordul a gyomrom ha az üres képmutató darkulással talákozok. Ja a közvéleményt néha sajnos meg kell értenem. Mert kifelá se mutatok jobb képet. Még mindig divatos a halálvágyas depi??
Hát persze attól dark a dark....
Baromság, a darkság egy életérzés egy életstilus ami belülrõl tör ki, vagy meg van benned vagy nem. A ROSA CRUXOT se tudja mindeki befogadni és megélni.
Nem vagyunk egyformák, akkor meg minek a képmutató , de piszok mód egyformák vagyunk fejek.
EZEKET FÕLEG A LILA AGYÚ DARKINCSOKNAK CIMEZTEM.NEM AZOKNAK A KEVÉS EMBERI ÉRTÉKEKKEL MEGÁLDOTT DARKOKNAK AKIK MÉG TUDJÁK MIRÕL SZÓLUNK ÉS SZERINTEM OSZTJÁK A VÉLEMÉNYEMET.
AKIT ESELEG MEGSÉRTETTEM AZT AZÉRT TEHETTEM MERT VALAHOL KÖNYEN LEHET, HOGY MAGÁRA ISMERT PÁR PONTBAN NEM DE?????????
tuplow   2005. június 26., Vasárnap ( 02:03 ) #30
Regisztráció időpontja:
2004. április 30.
Üzenetek száma: 337

skanzenkurtizán
Én egy szép fekete selyem/fa legyezõt siratok tavaly óta, utoljára a Gyárban láttam...

::könny letöröl::
greed   2005. február 10., Csütörtök ( 03:50 ) (#28) #29
Regisztráció időpontja:
2004. február 19.
Üzenetek száma: 964
Department
of
Information Retrieval
steer (#28) írta:
...alkalmazzon egy kisebb vascsövet...


javasolnám inkább a nagyobb vascsõ használatát.
(esetleg valami krómozott félautomata maroklõfegyver térd alá célozva, de ezt csak a militáris énem mondatja velem.)
steer   2005. február 10., Csütörtök ( 03:30 ) #28
Regisztráció időpontja:
2004. március 7.
Üzenetek száma: 337
Love the silly way you play guitar chords
Benny a cikkben (#) írta:
És ha a hölgyek elfogadnak egy tanácsot, mert tudom, hogy a szoknyán nincsen zseb (jobb esetben - dam), a neszeszerek és egyéb aktív használati cikkek tárolására alkalmazzanak egy kisebb táskát, ami nem zavar a mozgásban és nem tartalmaz értékeket.


És ha Benny Gothic elfogad egy tanácsot, mert tudom, hogy igazából béketûrõ (jobb esetben), de az ilyen csótányparasztok megregulázására alkalmazzon egy kisebb vascsövet, ami megakadályozza a rohadékot a mozgásban, és nem tartalmaz sok kedvességet.

Utálom a tolvajokat és addig ütném õket, amíg meg nem tanulják tisztelni a magántulajdont / el nem pusztulnak.
Davina   2005. február 8., Kedd ( 15:51 ) (#26) #27
Regisztráció időpontja:
2004. július 25.
Üzenetek száma: 4417

" rabies should be closed, don't you think? "


skinnypuppy.hu

Bolha (#26) írta:
[q from="Felix" at="25"]elöszöris: Interzone koncert volt, az nagyon sok ismeretlent vonzott oda. szal sok ismeretlen arc volt.

Sziasztok!
Felix!Aki az Interzone zenéjére volt kíváncsi,az biztos nem lehetett,efelõl kezeskedem.Ismerem a közönségét az IZ-nek.Régi cimbik voltak lenn,még a Fekete Lyuk-as idõkbõl,talán õket nem ismerted:-))

Üdv:Bolha Bácsi
:-)


Jaja, Bolha bácsi jól mondja :))))
Felix   2005. február 8., Kedd ( 00:30 ) #25
Regisztráció időpontja:
2005. február 3.
Üzenetek száma: 13705
What we're dealing with here is a total lack of respect for the law.

elöszöris: Interzone koncert volt, az nagyon sok ismeretlent vonzott oda. szal sok ismeretlen arc volt.
2.szor: én találtam régen 1 pénztárcát kiforgatva egy bokorban, benne 1 keményforinttal, de minden irat bennevolt, a telefonon a csajszi kisirt hanggal köszönte meg.. szal van rá esély.
3. szor: a discman vörös keret, rajta sötétszürke fedõlap. benne eredeti mutter CD, de ez 1részt potolhatobb,másrészt már tuti nem az lesz benne.. de azért, remélem legalább jol fogjaérezni magát :/ Emlékszel, cyberard: az emeleten mondtam h a kabátomat otthagyom de a discman remélem nem kell senkinek. amikor levittem a lépcsökhöz, még benne volt. utána.. passz.
Kylikki   2005. február 7., Hétfő ( 19:19 ) #24
Regisztráció időpontja:
2004. augusztus 26.
Üzenetek száma: 1344
Nem érdemli meg a fényt.Nyugalmat érdemel.
Akkor ruhatár.Bár az a vicces,hogy ha csak a kis sminkestáskámat viszem magammal,és azt ellopják,már aziszonyat érvágás nekem,mert nagggyon sokba volt,és mivel piszok jól is néz ki,hát hiányozna nagyon.
Amúgy sztem gusztustalan dolog.Engem egyszer próbáltak meglopni a Déliben,de mikor éreztem,hogy matatnak,lendületesen megfordultam és úgy hasba vágtam a táskával az illetõt hogy a falig repült.
Sis   2005. február 7., Hétfő ( 19:08 ) #23
Regisztráció időpontja:
2004. január 30.
Üzenetek száma: 21609
supersonic dreammachine


Bence: koszonom:)

hat aki ellop 1 taskat az az elso dolga, h a penzt kiveszi, es az iratokkal es a tarcaval (hacsak nem ertekes borbol van) kidobja az elso kukaba.. ezt szerencses esetben meg lehet talalni.

tolem 2x loptal el telefont a SULIBAN, es en akkor csak a sim kartyat sajnaltam, nem a keszuleket.. azt a rengeteg potolhatatlan szamot meg smst.. legalabb azt adta volna vissza az illeto..

a legdurvabb eset az volt amikor par honapja 2 bnommel voltunk a westend jatekteremben, az egyik csaj elment papirpenzt valtani aprora,mi vigyaztuk a taskakat.. aztan kb 5 mp-re elmentunk megnezni hol van,mert gyanusan regen nem jott mar, es az alatt az 5 mp alatt elloptak a taskajat. benne a discman,telefon, minden.. es utana lelkiismeretfurrdallasunk volt elegge mert ilyen helyen meg mp-ekre sem szabad levenni a szemunket a cuccokrol..
Bence_L.   2005. február 7., Hétfő ( 18:11 ) (#20) #22
Regisztráció időpontja:
2004. június 24.
Üzenetek száma: 740




Az vagy, akinek tartod magad. Így azzá lehetsz, akinek tartod magad. A Te álmod ébren folytatódhat”.
"Mert minden jóban van valami Benny!"
daisyke (#20) írta:
Bence kommentjére: Hogy lehet valaki ekkora gec,legalább a gyógyszereket meg az iratokat otthagyhatta volna,nem is tudom mit kezdhet vele az illetõ...


Semmit valsz kiürítette a táskát az udvaron ha valaki utána megy ne lehessen rábizonyítani a témát és ugye ezek mind benne voltak a péntárcában...:(
Bence_L.   2005. február 7., Hétfő ( 18:09 ) (#19) #21
Regisztráció időpontja:
2004. június 24.
Üzenetek száma: 740




Az vagy, akinek tartod magad. Így azzá lehetsz, akinek tartod magad. A Te álmod ébren folytatódhat”.
"Mert minden jóban van valami Benny!"
.SiS. (#19) írta:
Bence: mar olvasom is skin beszamolojat, ahol irta h van ruhatar:) ennek naon orulok.. igerem lenezek legkozelebbi buliba, most nem jott ossze mert beteg vagyok meg mindig...:(



Kedves Sis: Nyomatékosan felszólítalak: Gyógyulj meg szépen.Szerintem:) De tényleg gyógyuljál meg:)
Findusz   2005. február 7., Hétfő ( 18:07 ) #20
Regisztráció időpontja:
2004. március 10.
Üzenetek száma: 1705
Bence kommentjére: Hogy lehet valaki ekkora gec,legalább a gyógyszereket meg az iratokat otthagyhatta volna,nem is tudom mit kezdhet vele az illetõ...
<<< [3] 2 1 >>>

:(


Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision