Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 
 
: : : : : :
 
Chimaera
Infodoboz
Profil képek
0dylan_newport.jpg
0dylan_newport

0kosztolanyi.jpg
0kosztolanyi

0pilinszky.jpg
0pilinszky

b_kisstibor.jpg
b_kisstibor

band_bucktick.jpg
band_bucktick

band_depechemode.jpg
band_depechemode

band_plastictree.jpg
band_plastictree

band_quimby.jpg
band_quimby

band_vadfruttik.jpg
band_vadfruttik

me_egyetem.jpg
me_egyetem

me_februar.jpg
me_februar

me_gondor.jpg
me_gondor

 
Személyes
Fóruminfó :
Don't send me no more letters no
Not unless you mail them
From Desolation Row
 
Avatar :
 
Név : Chimaera (ejtsd: kiméra)
Honlap : http://www.last.fm/user/C-h-i-m-a-e-r-a/
Foglalkozás amatőr krosszmotoros
Nem :
Születésnap : 1989. február 19.
Nyelv :
Regisztráció időpontja : 2004. február 16.
Legutóbbi bejelentkezés : 2010. július 3., 14:35
Legutóbbi látogatás : 2010. július 3., 14:37
Profil frissítés : 2010. június 29., 23:12
 

Egyéb
 
Érdeklődési kör :
lehet, hogy már megint túl sok képet raktam fel, azért olvass el, ha van időd.
SAJÁT VERSEK ITT

EXTRÁK

MOST FUTOTT @ last.fm:PROFIL
"Cyberspace. A consensual hallucination experienced daily by billions of legitimate operators, in every nation, by children being taught mathematical concepts... A graphic representation of data abstracted from banks of every computer in the human system. Unthinkable complexity. Lines of light ranged in the nonspace of the mind, clusters and constellations of data. Like city lights, receding..."
William Gibson


“I think computer viruses should count as life. I think it says something about human nature that the only form of life we have created so far is purely destructive. We've created life in our own image.”
Stephen Hawking


"I do not fear computers. I fear the lack of them."
Isaac AsimovMinden pillanatban más érdekel. Az alappillérek pedig:
magyar szak. szeretem. irodalomtudomány. kultúratudomány. meg úgy egyáltalán, amit megírtak emberek, mert. lejjebb is lásd.

ennek értelmében
DRÁMALÍRAEPIKA
zene * olvasmányok * nyelvek * technika * ideológiák * jövő .
És van, amikor egyre kevesebb dolog érdekel.
Szeretem :
a barátaimat, jönnek-mennek, de vannak.
vannak elszántabbak.
és akinek a legtöbbet köszönhetek:unokahúg.


Bob Dylan - nem kell miérteket adni rá.

költészet. régen. most. mindig.
pilinszky. kosztolányi. petri. tandori. éppen

A SZÍNHÁZAT, nagybetűvel
-> BRECHT - WEILL: KOLDUSOPERA


DARREN ARONOFSKY - A FORRÁS

és megintcsak hallgatni:
bob dylan * quimby * depeche mode * buck-tick * laputa * plastic tree * the beatles * the doors * merry * the cure * pink floyd * kiscsillag * grizzly bear * sigur rós * daft punk * 30 seconds to mars * carbonfools * péterfy bori * amorf ördögök * infadels * tori amos * nick cave * sneaker pimps * vad fruttik * ólafur arnalds * !!! * maximum the hormone * luke slater * white rose movement * yeah yeah yeahs * satöbbi, most ez.

zeneszerzők: clint mansell * michael nyman * yann tiersen

amúgy, címszavakban:
élni - tanulni - szeretni bárkit bármit bármikor bármiért - egész éjszaka ébren maradni - hallgatni - az angol nyelvet - a spanyolt is, amikor nem erőszakolják rám. szerencsére a giminek vége - az egyetemi kampuszt és az ottani embereket - hatvanasévek - bob, jimmy, john - csehtamás - az elektronikus zenét - a rockzenét - a mindenféle zenét - írni - enni - napot lopni - szórakozni - beszélgetni - embereket megismerni és megtartani - megrendülni - nevetni 24/7 - nihil, de csak akkor, ha semmi sem hiányzik .

filmek, sorozatok:
a forrás - requeim egy álomért - gattaca - the libertine - a fal - the dark knight - love actually - vörös sárkány - house - donnie darko - i'm not there. : bob dylan élete - a gépész - charlie és a csokigyár - az ördög ügyvédje - ai mesterséges értelem - the prestige - i ♥ huckabees - grey's anatomy - született feleségek.

cicca!amúgy, konkrétabban:
soundofjapan deviantart Elit Alice enayla lithiumpicnic

. . .
Nem szeretem :
a halált - az orvosokat - a hideget - a magányt - a meg nem értést - a konzervativizmust - aki köti az ebet a karóhoz - a veszekedést - a távolságot - politizálni - az irigységet - a féltékenységet - a kisajátítást - a hazugságokat - a képmutatást - a bájcsevejt - a(z ön)sajnáltatást - a kirekesztést - skatulyázást - intoleranciát - álszentséget - azokat, akik nem gondolkodnak - akik nem értik, miről beszélnek - akik nem tesznek semit a saját boldogulásukért - a tehetetlenséget .
Meg ami még jön :
"Lehetséges-e a páriák művészete? Az emberben megrekedt állati igénytelenség remélhet formát, szavakat? Ritmus, amely csak pulzál, mint a kutyák nyaranta, lehetséges-e? Szellem, amely szegényebb minden hasonlatnál, s kopár, akár a kő, nem a tudatunkban, hanem a földre szegezve? Nyelv, aminek nem volt ereje kibontani lombját-ágait?

Mert van itt valamiféle szomjuság, amit még senki meg nem itatott. Nyomoruság, aminek törzse mind irtóztatóbban zihál."

Pilinszky János


"Az állatokról

Ne szégyelld te azt, ha szereted az állatokat. Ne röstelld, ha egy kutya közelebb van lelkedhez, mint a legtöbb ember, akit személyesen ismersz. Hazug próféták és otromba, komisz emberek azok, akik megrónak e vonzalom miatt, s ezt mondják: "Az emberektől lopja el az érzéseket, melyeket a kutyára pazarol! Önző, rideg fráter!" - ne törődj velük. Szeresd csak nyugodtan kutyádat, ezt a csillogó szemű, fáradhatatlan barátodat, aki nem kér barátságáért mást és többet, mint valamilyen szerény koncot és egy-egy simogatást. Ne hidd, hogy gyöngédség és önzés késztet az állatokat szeretni. Testvéreink ők, s ugyanabban a műhelyben készültek, mint az ember, s értelmük is van, néha bonyolultabb és finomabb, mint a legtöbb embernek. Mások nevezzék gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért - te sétálj csak kutyáddal. Jó társaságban maradsz; s Isten tudja ezt."

Márai Sándor
Így beszélt Margarita, miközben a Mesterrel örök hajlékuk felé haladt, és a Mesternek úgy tetszett, Margarita szavai éppúgy áradnak, csobognak, ahogy csobogott, suttogott az imént elhagyott patak. Emlékezete, meggyötört, nyugtalan emlékezete lassan elcsitult. Visszanyerte szabadságát. Valaki elbocsátotta, mint ahogy ő is elbocsátotta maga teremtette hősét. Ez a hős visszahozhatatlanul eltűnt a homályban, miután megbocsájtottak neki vasárnapra virradó éjjel; eltűnt a csillagjós-király fia, Judea kegyetlen ötödik helytartója, Ponczius Pilátus lovag.


"És így van ez mindig, de mindig, és nincs nyugtom saját magamtól, érzem, hogy emésztem a tulajdon életemet, hogy a legszebb virágok porát gyűjtöm ahhoz a mézhez, amelyet odadobok valakinek a vakvilágba, és közben letépem a virágokat is, és letaposom a tövüket. Hát nem őrült vagyok én? Hát úgy bánnak énvelem a barátaim és ismerőseim, mint egy épeszű emberrel?"

Elérhetőség
Az elérhetőségek csak regisztrált felhasználók számára láthatók!
 
Fejráta

Barát
Kölcsönösen: -V.e.N.-, Amane, babylon, edy, ElectroPanic, elmo, Feketelyuk, Fiction, foxylicious, Gelak, goni, Grail, Lachyx, Medusa, ModernSlave, Nanami, percsi, PunkCsiga, Strange

Haver (Kedvenc)
Kölcsönösen: -SoD-Brushy, -SoD-Gazdi, -SoD-rfield, 9th, Alexxa_dropdead, Amane, Aru, babylon, Belga_lany, Bosz, Case, CyberBitch, d4m4g3, deadhead, digital_doll, edy, ego-acid, elmo, estee, Findusz, foxylicious, glitter_girl, hunterspirit, Ji-chan, JinxR, Kagero, Kimochi, liquid, Nanami, nikucc, Niniel, Nolyemi, noname1, Silv3r.5t4r, Sis, Sophieee, Strange, TERYAL, tlillan-tlapallan, Tysson, Yene
Bejelöltem ôket: BiTch, steer

SEX.OBJEKT
Mennyire vállalnám be? 46 bejelölés, 41 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9783 +3
Ránézek és kasztrálom magam. Nemtől függetlenül. Hm. Talán. Olyan nemi szerveim izgulnak fel tőle, amik eddig még nem is léteztek.

COOLNESS (DÖGÖSSÉG)
Mennyire jó arc? 118 bejelölés, 114 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9746 +3
Kifesteném vele a falat, annyira nem csípem. Átlagos vagy kicsit jobb. Táplálkozni lehet a kifújt széndioxidjából, annyira cool.

PROFIL
Mennyire jó a profilja? 145 bejelölés, 141 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9793 +3
Mi van a kritikán aluli alatt? Na pont olyan. Ránéztem, láttamoztam. Gyakran nézem, tartalmas, szórakoztat.

Profil megtekintések száma : 3024
 
Felhasználónév
Jelszó
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)

Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision