Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 
 
: : : : : :
 
Dragonican
Infodoboz
 
Személyes
Fóruminfó :
dragonican.blogspot.com
 
Avatar :
 
Név : Dragonican
Honlap : http://www.dragonican.blogspot.com/
Foglalkozás művészettörténész
Nem :
Születésnap : 1989. szeptember 23.
Nyelv :
Regisztráció időpontja : 2007. június 17.
Legutóbbi bejelentkezés : 2016. november 1., 00:14
Legutóbbi látogatás : 2016. november 1., 00:19
Profil frissítés : 2010. augusztus 3., 17:45
 

Egyéb
 
Érdeklődési kör :
Megérint és megragad minden,
Ami leláncolt kezeimmel lehetetlen...
Szeretem megcsodálni mindazt,
Amit valaki egyedül, újként hoz a világra,
S annak első anyja ebben az elveszett időben....


Ellenségeim barátaimmá teszem, hisz a megszelidített állat nem számít vadnak többé. Így amíg a szembeszegülők felett nincs hatalmam, nyájamat arra irányíthatom, merre épp kedvem tartja, s jézus naív bárányai dalolva futnak vesztük felé.

Szeretem :

Szerettem volna szeretni,
teli szívvel ölelni,
de megfagyott a gondolat
a könnyes markú kéz alatt...
Just

.BluE.
+ nagyvonalúság +

+ tartás +


+ önkritika +

+ őszinteség +

+ szenvedély +

+ expressziók +


+ észrevenni a láthatatlant ++ megörökíteni ++ tudatmódosítás. elvonatkoztatás +
+ mindent, ami körülvesz, a világot +

Mert tökéletesnek érzem. Mintha körém szabták volna. Alakíthatom kedvemre. Tökéletes kísérlet arra, mennyire bírjuk elviselni a saját kezeinkkel épített börtönünket, gyógyszerek vagyunk-e a kórságunkra.
Ez az öngyógyítás maga a művészet.
+ élvezni, élvezni, élvezni +

+ átélni, megismerni, megvetni +

+ beolvadás. néha. otthon hagyni az agyad, a kérdéseket és eljátszani, hogy olyan vagy, mint ők +


+ szellemi és tesi igényesség +
(ritkaság)

+ József Attila +Segédkezet nyújt bármikor, amikor szükségem van rá.

Friedrich Nietzsche"A filozófia az erkölcsi szabályok ledöntésénél kezdődik"

"Minél magasabbra szállunk, annál kisebbeknek tűnünk azoknak a szemében, akik nem tudnak repülni."

"Ha sokáig nézel a mélységbe, a mélység is beléd néz."

+ Egon Schiele ++ HR Giger +

..mert megtaláltam benne mindazt, amit valahol egész életemben kerestem..+ Antoni Gaudí mesevilága +Die Welle

Mesterséges Értelem

Harcosok Klubja

Amerikai História X

Trainspotting

Pillangó hatás

Family Guy


és persze az elmaradthatatlan Ace :D
Nem szeretem :

+ eltitkolni az érzéseim ++ ha sötétben tapogatózom ++ hogy minden álmom csak arra van,
hogy őket hajszolva leromboljam önmagam +

+ felülethiány +

+ hogy az emberiség nem képes felnőni arra a szintre, hogyha valami érdekeset lát, ne mutogasson rá ujjal, ne bámuljon rá kigúvadó szemekkel vagy üvöltsön rá a villamos másik végéből.. +

+ primitívség, műveletselnség, érdektelenség +

+ felületesség, figyelmetlenség +

+ sznobok, márkabuzik, pénzszórók +

+ önfeláldozás +
(mindent, csak mértékkel..)

+ befolyásolhatóság +

+ szőrös nők / pasik (hidd el, nem attól leszel férfias) +

+ hónaljszagú nyári tömegközlekedés +

+ tömegművészfilmek/fotók/rajzok/zenék +
..játszunk el a bevett elvont figurákkal valami kibaszott semmitmondót és szakítsunk vele nagyot..

+ sokan azt hiszik, új úton járnak, pedig csak forognak a villanyoszlopot ölelve körbe-körbe és az individualizmus himnuszát üvöltik.. +

+ egy nézőpontból való megítélés +

+ jó és rossz szétválasztása +

+ akaratlan kinyilatkoztatások, elvekhez való vak ragaszkodás, megbotlás a saját nyelvedben +

+ megörökítetlen, emlék híján hagyott fontos pillanatok +

+ leírni, milyen zenéket hallgatok, úgyis csupán az alapján ítélnél meg (meg persze a karakter is kevés) +

+ elsunnyogás (cseszd meg, úgyis /meg/tudom..) +

+ kétszínűség +


+ és hogy nincs feltétel nélküli szeretet. +

... és hogy úgysem veszed a fáradságot a többire (már ha eddig vetted) (nem jellemző)

Meg ami még jön :

Ne.Alkoss. (véleményt)

MŰvészetet facsartunk álarcunk köré, hogy tökéletesebbnek tűnve ragyogjon a semmibevett napnak tűzbe haló alkonyán, és a lágy fényben tükrözzön valami olyat, amit mi nem merünk, amit mi nem tudunk, ami nem is létezik. Kapkodunk újítani s közben ujjainkat véresre kínozva vonulunk valami nagyon látható, hallható, de számunkra kitapinthatatlan lidérc előtt. Az állandóság fojtogató tükre kísért minden sarkon amin befordulsz. Követ mint a gondolatod a fejedben a közeli rágógumikaja szaga után, ellenállj-e annak, ami a célod. A nagy beolvasztás. A nagy megkülönbözés. TömegKözlekedés. Tömeg. Közlekedés. Tömeg közlegény. Közlegény szállítás. A célpontra. Megtörtént. Stop.
Állandóság.
Stop.
Álljunk meg egy pillanatra. Ahol a közlegény kiszáll a gépből átadja magát egy másik állandóság és újító szellem kotyvaszának. Rugdosná a határokat ha megtalálná.
Állandóan állunk és simogatjuk a földet, nem lépve túl ugyanazon a ponton soha. Talán csak a kivételesek. Állandóan Állunk és Álmodozva várjuk Állunk hol olvad egybe árnyunk Álarcával. Talán csak én látok minden mögött mást.

Nem látjátok merre folyik a folyó? A holttesteket a parton? A kételkedő, hánykolódó tettrekész mégis álmodó lelkeket? Miért állnak mind meg? Csak bámulnak a szürkülő ég felé, égetik a hájukat hogy eltakarják a realizmus szűkre fűzött derekának érthetetlen törvényeit. Miért nem lehetünk önmagunk, miért bódít ez a szürke, hugyszagú levegő?

Nem fáj semmi, mégis gyönyörűen sírok.Letisztult forma vagyok.

Egy idő után Semmi sem lesz fontos, ha igazán elmerültél.
Igen, van saját tengered, nem kell érte kilómétereket utaznod, sőt, egy lépést sem kell tenned. Igaz, ez nem az a napsütötte, fehérhomokos, gyülöcskoktélos ébrenlét amit a képeslapok vigyorgó arcán látsz, hanem sokkal káprázatosabb ájulás. Mindenkiben ott van. A legősibb káosz, a legmélyebb zuhanás, ahonnan néha kiút sem vezet már fel. A legveszélyesebb, ne keresd fel, amíg nincs rá szükséged. Belebújhatsz elrejtőzni, de a saját foglyoddá tesz. Durva dolog.
Az egyetlen baj, hogy nem tudod miről beszélek, amíg te is be nem zsákoztad magad. Ez olyan valami, amikor ki sem nyitod az ajtót, a szemed a világra. Nem veszel levegőt tudatosan. Nem érdekel hány perc van még hátra, nem vagy képes irányítani a gondolataid. Bezárkózás, elszigetelődés, magány? Nem. Hiszen akár közösségi ember is lehetsz ha önmagad kitűnő bábjává válsz. Az álruha tökéletesen képes alkalmazkodni a külső hatásokhoz, válaszol és mosolyog is ha úgy a törvényszerű, senki sem veszi észre, hogy ez nem te vagy. Már rég nem arról szól, hogy akárki is észrevegye. Jól meg vagy, nem kell más csak Te és Te. És Te. És egy csipetnyi emlék abból a világból, amit már hátrahagytál.

Elmerülni. Bármiben. Bárkivel. Bizony, ez egy olyan játék, amit többen is eljátszhattok. Sátrat húztok elmétek fölé és addig úsztok lefelé, amíg már csak a néhai napfény simogatja felettetek az ég végtelen kékjét. Tiétek ez a világ, becsüljétek meg a kincset, a titoktartás fontos erény ebben a dologban. A másik a bizalom. Bizalom abban, hogy a másik legalább annyira erényes, mint Te. Bizalom önmagadban, hogy képes vagy magadban tartani forró ujjongásod egy új álom felé.
Ügyelj rá, hogy ne köss csomót a fejedre. Hagyj kiutat, hátha szükséged lesz rá. Nehéz ez a világ, de még nehezebb azoknak, akiknek rejtett emléke a múltról valami szépet is tükröz még vissza talán. Ők sosem lehetnek biztosak a dolgukban. Én is efféle bizonytalan forma vagyok, hajlongok két világ között és élvezem ahogy a huzat átcikáz az agyamon.A Hatalmas Úr

csak nem képzeled,
hogy a képzelet
van oly hatalmas úr,
mely gátakat törhet elméd felett

csak ne álmodd
újra a világot
nincs olyan hatalmas úr
ki tornyot építene
szörnyszülött kertedbe bele

csak vigyázz az álmaidra,
lépteidre,
hisz a halamas úr
sosem lesz hatalmas többé
s nem lesz, ki sírna veleMesszire mentünk attól, amit az elején kergettünk. Most már csak harapom teljes erőmből, de nem érzem az ízét. Hová lettek? Színek, érzések, szagok. Azt hittük halhatatlanok. Sosem szerettük őket, s most a föld legmélyébe temetkeznénk nélkülük. Hámozgattuk a határokat, hogy aztán fenekestül szakadjon ránk az összes álmunk, melyeket vakon láttunk. Gyermekszemmel.

Válaszokat adtunk, pedig nem voltunk méltók rá. Telehamuztuk a lelkünk. Összetörtük és felették a kutyák. Ha nem lesz más talán majd mi is őket, hogy visszakapjuk azt, mit nekik adtunk egykor. Az összes reményünk. Esdekelve könyörögjük őket vissza egy sosem élt istentől, pedig nincs is rá szükségünk. A polcokon csak a felszín látszik. Akaszd a falra az arcod, fesd körbe és nevess róla ájrát. Azt hiszed a hangod hallják. Süket füleknek írtunk szózatot.

Várom a parancsod.

Add fel a korlátaid, engedd el. Szabadítsd fel önmagad, vágyad majd elragad. Lehúz és felfal. Mert ha nem illeszkedsz tökéletesen, ez a világ kivet magából. Kigúnyol és gyönyörű, luxus tetemmé varázsol. Műkörmökkel meg minden.

Nem kergetem többé a vágyaim, mert mire teljesülnek, kiüresedek és a régiek helyébe újak lépnek. Csupán képzelem, hogy csak velem nem forog a világ? Azt hittem a szerelem talán valami égi dolog. Távoli és én lecsíptem belőle egy szeletet. Egy különleges szeletet, amilyen senki másnak nincs. Olyasmi érzés, mint amikor a boltban megveszed az egyetlen darabot és reméled, sosem látod máson. Nem gondoltam volna, hogy a teljes, felhőtlen boldogság olyan magányossá tesz majd, amilyen még sohasem voltam. Itt minden tökéletes, egyszerű és nagyszerű. Harcolj, tegyél, lélegezz, dobogj. Élj lüktető húscafatként, rothaszd minél tovább a kérget. Minden karmoddal kapaszkodj a céljaidba és öleld őket szorosan, ha eléred. De sosem fogod.Ne akard rólam a képet összerakni, nem vagyok kirakó.
Nekem nem elég ez a két dimenzió.


"Őrizem a szemed."


Elérhetőség
Az elérhetőségek csak regisztrált felhasználók számára láthatók!
 
Fejráta

Barát
Kölcsönösen: -Astarte-, aliSKA, AngelOfFate, bahor87, Demonita_Murderer, mynameismeow, neural, Pszichopomp, Sweeney_Snape, Wicce
Bejelöltek engem: Kiwoochitsukeru, ManaNightmare, Nekroma

Haver (Kedvenc)
Kölcsönösen: .Kupak., .NINA., aleszka, AngelOfFate, Annebaites, annemona, aroon, bambi, BarbyX_x, Bathory_Erzsebet, BeheritPlasticDoll, BGGD, blackshine, bubu88, Cyber_soul, Demonita_Murderer, DemonKiss, Dodo, DoNNiE, Dr.Melancholia, DRUGZONE, enigma, Evelyn_Mengele, Evendir, FreeSoul, Freya, GameboyHairstyle, Gothrider, honeymooncroon, Hunterkillertk, Juhy, Kema, KoRnCHILD, MissMurder, MorDoll, mynameismeow, nincs56789, Nolyemi, Obscene_Cure, Orcoo, Pendragon, Phlox, PINKY_STAR, Pseudonym, Remekarcu, Seherezade, Sickorchid, suzy_the_butcher, Tarantula.RioT, Teufel, Torpe, Twiggy, WetLips, Wicce
Bejelöltek engem: Bloky, Fetishrider75, gloria, Kiwoochitsukeru

SEX.OBJEKT
Mennyire vállalnám be? 274 bejelölés, 230 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 3.0000 +3
Ránézek és kasztrálom magam. Nemtől függetlenül. Hm. Talán. Olyan nemi szerveim izgulnak fel tőle, amik eddig még nem is léteztek.

COOLNESS (DÖGÖSSÉG)
Mennyire jó arc? 336 bejelölés, 305 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9881 +3
Kifesteném vele a falat, annyira nem csípem. Átlagos vagy kicsit jobb. Táplálkozni lehet a kifújt széndioxidjából, annyira cool.

PROFIL
Mennyire jó a profilja? 353 bejelölés, 316 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9490 +3
Mi van a kritikán aluli alatt? Na pont olyan. Ránéztem, láttamoztam. Gyakran nézem, tartalmas, szórakoztat.

Profil megtekintések száma : 4412
 
Felhasználónév
Jelszó
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)

Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision