Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 
 
: : : : : :
 
Eria_Virtanen
 
Személyes
Fóruminfó :
Kikészít, ez az agyhalál! Valaki segítsen..leheljen belém életet! Akkor ha már... Cak a füstbe markolok, kitalálom s meg teszem, ellopom az összes csillagot, ó és a helyükön lessz helyem! a sötét fellegeken haldoklom szépen, csendesen
 
Avatar :
 
Név : Bagarus Tímea
Foglalkozás Felszolgáló
Nem :
Születésnap : 1990. január 28.
Nyelv :
Regisztráció időpontja : 2008. február 10.
Legutóbbi bejelentkezés : 2011. február 26., 22:37
Legutóbbi látogatás : 2011. február 26., 22:44
Profil frissítés : 2010. május 12., 19:16
 

Egyéb
 
Érdeklődési kör :
S íme egy kis magyarázat azoknak( hangsúlyozom sokan azok sem tudják akik ebbe a csoportba tartoznak) akik nem értik mért öltözködöm, vagy víselkedek emígy. csak azért hogy megértsétek ebben nincs semmi degenerált vagy beteg. persze nem zárom ki a már elfajzottabb stilusok létezését, képviselőit, de jelenlegez az ami engem definiál.

"A goth az elmélkedés azon pillanatairól szól, amelyekben mindannyiunknak része van - nosztalgia, sóvárgás, amelyek az érzelmeinkből születnek, saját gyarlóságaink aláfestő zenéje ez. A goth a zenének az egyetlen formája ma, amely a lelkünket nagyító alá veszi. A melankólia mögött mindig több a bánat, mint a tragédia, több az igazság benne, mint a dráma. Épp ezért a méltóság a goth esszenciája. Ezek azok a dolgok, amelyek miatt olyan mozgalommá vált, amely ünnepli az életet, s nem értékeli le azáltal, hogy az alapvető kérdéseket hagyná megmerevedni, kiszáradni."
"A goth meghatározó jellemzője az igény arra, hogy megragadjuk a bennünk, mindannyiunkban meglévő sötétséget és felhozzuk a fényre, s így annak ismerhessük fel, ami: önmagunk szerves, egységet alkotó része, történjék bármi is."
Szeretem :
Régi NightWish, disturbed, Within temphtation, oomph dalriada,alhana System of..., cradle of flith,apocaliyptica, agnes vanilla
azokat az érdekes gondolkodású embereket akik engem meg értenek és nem ítélnek el a szélsősségeim miatt!
Énekelni! Mindegy hogy opera, népdal, vagy csak úgy! Imádom, szal ha sopron közeli vagy és énekest kerestek, írjatok
olvasni: Anne rich laurel k hamilton minden mennyiségben! de az egeket strahd , barovia vámpír urának emlékiratai verik. Egy jó könyv szenvedélyes fullasztó a sexuális töltete, izgalmas, és úgy írja le a harc,halottak látványát, alakváltás, vérszívás hogy kerülgessen a hányinger, és szinte már érezzem az oromban ,a levegőben terjengő dög szagot.
továbbá:

-a párom
-a macskáim
-a kutyusom
-a barátaim, melynek száma jelenleg, 1
-a gyönyörű goth ruhákat,
dépdalok, komoly zene
-vámpírokat
-a koncerteket, fejet rázni
-jol berúgni


-
Nem szeretem :
-reggel felkelni
-azokat az embereket, akik elsőre ítélkeznek
-akik felvesznek egy élet érzést, de soha semmi közük nem volt hozzá, és még csak azt sem tudják hogy alakult ki. csak az vagyok mert menő! És nem gondolnak bele hogy pl nagyon megbánthatnak vele másokat!
-dolgozni a hotel sopronban
-kötelező dolgokat csinálni
-veszekedni
-azokat akik bántják azt a lényt aki akár az életét is feláldozná azért az emberért aki csupán nap mint nap enni ad neki!(kutya)

Meg ami még jön :
A szerelem mindenre kész, nem bántja kór, csak a szenvedély!
Romból tőr, zúz, és tönkre tesz, de szeretsz és csak ez kell neked! Szenvedsz, de nem érdekel. Álmodsz, s a karjaiban remegsz. Kívánod minden porcikáját, a gyönyör miért sóvárogsz, szívedbe hasít s elalélsz ha rád mosolyog! Emléke feszít, s órdítanál, elmondanád, de nem mered: Hisz csak ez kellett neked, hát megkaptad, s szép lassan tönkre tett

Sok év múlva vissza gondolsz, bűzlesz a szesztől, s torkod füstbe markól. Vért okádsz, és gyűlölöd, meg bántad, de mit sem törődsz. Ez kellet neked, te is tudod! Visszagondolsz, s undorodsz! Élet? MIre való? Ócska! S csak egy vagy a sok millióból! Senkit nem érdekelsz már! S így lesz véged egy mocskos éjszakán!
Csillogó tőr szeli ketté szárnyaló pici tollát
Csillogó tör vágja ketté duzzadó kéklő vénád
Földre zuhan egy két csepp vér, s szét terül a padlón
mosoly szád szegletében, az ember gyarló
Magasba spriccel a nedű mely beterít téged
Lecsuklik kezed, s csendben lehunyod szemed
/Eris Black/
a szerelmi életemre jellemző további kissebb alkotás:

Elvárod a hűséget de te sem vagy az, mégis meglepődsz ha a párod félrebasz! agyon vernéd a lányt, pedig a kedves torkát kéne nyesned, majd nyugodtan nézni ahogy a saját vérében fürödve szenved! ( imádom a férfiakat)

Mikor az ördög templomba ment, siri csönd lett oda bent! A pap szájábol kihült a beszéd, mindenki tördelte a kezét. És leült az ördög az orgonához, a santa kantor menekült, a zsoltár metálba váltott! Késő volt bezárült a retesz,megfordult a tornyon a kereszt! Éjfélkor megkondult a harang, földre szállt egy sátáni hang.
Ördög testvér játsz még! a hideg ráz, ha zenédet halgatom!
ésmég: jegyezd meg jol mig a föld kerek, mindig lesznek rockerek!

Hm változik az ember, ez így utólag olvasva egy kicsit már soknak tűnik, dehát ez is én voltam! Csak 5 évvel ez előtt. a jó hír, hogy még mindig élek! ( kinek mi a jó hír)

Világra szóló a humorom!!!!

Elérhetőség
Az elérhetőségek csak regisztrált felhasználók számára láthatók!
 
Fejráta

Barát
Kölcsönösen: Andruil, blackbrickroad, Dreamwraith, Emerencya, etna, kicsilany0925, Lord_Senki, meckanor, Meledien, Merhior, rockbabby, Saya, Seraph, T.D.
Bejelöltem ôket: Randolph_Carter, Rudolph_Carter

Haver (Kedvenc)
Kölcsönösen: -AnnA-, -Got-, Andruil, blackbrickroad, darladark, DRUGZONE, Emerencya, Enoch, etna, Gwydon, harley3, Iza, kittiella, Lance, Lord_Senki, Miome, rockbabby, Seraph, T.D.

SEX.OBJEKT
Mennyire vállalnám be? 35 bejelölés, 23 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9143 +3
Ránézek és kasztrálom magam. Nemtől függetlenül. Hm. Talán. Olyan nemi szerveim izgulnak fel tőle, amik eddig még nem is léteztek.

COOLNESS (DÖGÖSSÉG)
Mennyire jó arc? 42 bejelölés, 36 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.8810 +3
Kifesteném vele a falat, annyira nem csípem. Átlagos vagy kicsit jobb. Táplálkozni lehet a kifújt széndioxidjából, annyira cool.

PROFIL
Mennyire jó a profilja? 42 bejelölés, 36 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9762 +3
Mi van a kritikán aluli alatt? Na pont olyan. Ránéztem, láttamoztam. Gyakran nézem, tartalmas, szórakoztat.

Profil megtekintések száma : 677
 
Felhasználónév
Jelszó
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)

Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision