Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 
 
: : : : : :
 
Peta
 
5.jpg
Profil képek
2.jpg
2

6.jpg
6

7.jpg
7

c.jpg
c

e.jpg
e

 
Személyes
Fóruminfó :
Nem fórumozok.
 
Avatar :
 
Név : Übi
Foglalkozás gróf
Nem : Férfi
Születésnap : 1915. január 1.
Nyelv :
Regisztráció időpontja : 2005. május 13.
Legutóbbi bejelentkezés : 2014. november 27., 12:58
Legutóbbi látogatás : 2014. november 27., 13:01
Profil frissítés : 2011. július 19., 22:09
 

Egyéb
 
Érdeklődési kör :
Csajok, ilyen elektro-indusztriális muzsikák, extrémnek is nevezhető sportok, (pl úszás :DDD, DH, sí, lövészet, falmászás, stb.), meg mittomén.

Egyébként mi a különbség a Szeretem, meg az Érdeklődési kör között? Aki ezt kitalálta, mondjon nekem egy témát, amit szeret, de nem érdekli! Sztem egy általánosabb leírásra alkalmas textbox is lehetne itt. Vagy ez lenne az ami még jön? Sajnos mivel korlátozott agykapacitással bírok, nem tudom eldönteni, hogy oda azt fejtsem ki, hogy milyen fejlesztéseket kívánok véghez vinni a jövőben a profilomban, vagy esetleg azt kéne odaírnom, amit még az elmémből sikerül kisajtolni.

Na mindegy.

Soroljam tovább, hogy mi érdekel? Érdekel a rendőrség, a katonaság, a háborúk. És nem kell a duma, hogy persze, csak addig, amíg nem én vagyok benne. Mostanában egyre gyakrabban tör rám valami olyasmi érzés, hogy erre a világra már nagyon ráférne egy. Megyek a Váci utcáról a Márc. 15 tér felé, és azt nézem, hogy melyik túristabuszból lenne jó fedezék utcai harcok esetén. De azon se lepődnék meg, ha rakéta csapódna az egyik házba, vagy ha egyszercsak katonai csapatszállítók jelennének meg, mert úgyis folyamatosan ilyesmi jár a fejemben. Talán kicsit hibbantnak tűnhetek, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy résen vagyok, így ha erőszakos cslekmény történne akár velem szemben, akár a környezetemben, nem lennék túlzottan megilletődve, és talán nem blokkolnék le.
Ehhez szorosan hozzátartozik a zene, de ezt a Szeretem kategóriában részletezném, ugyanis a zenét szeretem, de nem érdekel :P
A fegyverek egyébként is érdekelnek. Ezzel párhuzamosan a történelem is.

Érdekel a közlekedés, a járművek és a gépészet is. Ebből az is jön, hogy néha idegesít, ha valaki nagyon szídja a bkv-t, vagy a mávot. Nem mintha én valami tömegközlekedési szócsó lennék, de ha valaki tud jobbat, akkor intézze a közlekedését úgy. Én pl 70%-ban bicajjal járok, 20%-ban meg autóval, és azalatt is ugyanannyi atrocitás ér, szal tökmindegy. És ha tömegközlekedni kell, akkor mi van? Sérül a nagy Dark Aurád? Ami egészen addig toleráns, nónáci, csupapozitívérték amíg nem kell az embertárs hónalját szagolni?

Érdekelnek a keleti kultúrák. Manapság ezt baromi divatos mondani. Ki a bánatot ne érdekelnének a keleti kultúrálk?! Lehet, hogy nem ugyanarra gondolunk ám.
Sejhajj, mit meg nem adnék azért, ha egyszer eljutnék oda. Hova is? Azért a keleti kultúrák elég nagy területen helyezkednek el. 1 egész élet nem lenne elég, a bejárásukhoz se, nem hogy a megismerésükhöz. Ezért nem is vágyakozom rá, csupán 2 területet emelnék ki.
Az egyik Szibéria. Úgy Oroszország általában is érdekel, de az a tipikus lakótelep-nyomor Szibériában, olyan városokban még inkább tetten érhető, amelyek több 100 km-es körzetében semmi sincs. Amíg nem jutok el Szibériába, addig beérem a közelebbi, közép-kelet európai lakótelepek lélektelenségével is, amit az elmúlt fél évszázadban több-kevesebb "sikerrel" igyekeztek hozzáigazítani az orosz sivársághoz.
A másik Erdély. Keletre van, nem? Ja, hogy keleti kultúra csak a zen-buddhizmus, a kyokushin karate, meg a tadzsmahal lehet? Nem érdekel. Úgy érzem, a határon túli magyarság kultúrájának megismerése, a kapcsolatok ápolása sokkal hangsúlyosabb szerepet kéne, hogy kapjon a jelenleginél. Ugyanis ezáltal a saját népünk szokásait, és a Magyarországon egyre inkább mellőzött hagyományos értékeket újra elfogadhatóbbá lehetne tenni. Tudom, hogy nem ez erre a megfelelő fórum, de akkoris így gondolom. Ha Te, kedves dárk, úgy érzed, nincs igazam, nyilván elégedettebb vagy lagzilajcsi, és győzike uralmával a magyar emberek fölött. Ha beszarsz, akkor se fogja leváltani őket nikkév, a niccer ebbb, vagy a blútengel.

Érdekel Lengyelország, az országuk, és a nyelvük is, amit egyszer majd megtanulok, ha sok időm lesz. Nem csak a polak wenger dwa bratanki, meg az összefonódó történelmünk miatt, hanem mert ahányszor ott jártam, egy nagyon érdekes hangulat hatott át mindent. Nem is tudom, hogy mi lenne a megfelelő meghatározás rá. Elvont? Túl kommersz szó. Mindenesetre a nyomor ott lebeg mindenhol, de mégse kézzel fogható. Emellett nagyon vallásos nép, de mégis a 70es években állt meg ott az idő, a szocreál világ kialakításának a kellős közepén, ebben a környezetben ez az ország még egy ellentmondást produkált nekem. Szal tetszenek az ott szerszett (néha halálközeli) élmények alapján kialakult képek/benyomások/emlékek.

Akkor már elmesélem, hogy Németország is érdekel, laktam ott 3 évig még a múlt század második felében :D És ahányszor arra járok, mindig elég hamar otthon tudom magam érezni náluk, pedig sokkal kevésbé vendégszeretőek, mint a lengyelek. Az otthonérzés olyan mértékben megy, hogy nem szükséges hozzá olyan város, ahol hosszbb ideig éltem (Berlin, Drezda, Chemnitz), mert a városok többségét jellemzi az a hangulat, ami nekem tetszik. Nem rég voltam Nürnbergben, ami az első számú külföldi városommá lépett elő. Nem mintha ezért tetszene, de 1 óra alatt annyit gót(indusztriál)spottingoltam, mint itthon 2 hét alatt. De a hangulat sokkal inkább lehetővé is teszi a létezésüket. :) Köln viszont nem tetszik, ezért nem is sajnáltam, hogy Amphi helyett társadalmi munkában kisvasutat építettem inkább a Börzsönyben. Ugyanis nekem ez a Heimataerdém, és akármennyire is szeretem a németeket, a Börzsönyt még jobban :)


Szeretem :
- ha megbíznak bennem
- ha adnak a szavamra
- az egyenes beszédet
- ha valaki ugyanolyan indulatos barom, mint én, mert akkor nem szól be folyton a jellemem miatt
- a nehéz fizikai munkát :D
- sportolni
- szép csajokat :PPP
- barátaimmal lenni, és artikulálatlan módon röhögni :D
- barátnénimmel lenni :)
- fura, de tanulni, viszont csak addig, amíg nem látom totál kilátástalannak, pl igazságtalan rohadék osztályzás miatt
- internetezni
- zenét vágni, hangmérnökködni
- rájöttem, hogy fényképezni, miután páran képen dícsértek, hogy milyen jó képeket csinálok. Pedig az érdem inkább a fényképezőgép-tervezőé, én csak olyan helyen vagyok néha, ami megörökítésre alkalmas. Majd ha nagyon jó kedvem lesz, csinálok egy galerit, és akkor nem csak a hülye fejemben gyönyörködhet itt fenn a Kedves Néző. (Szjúiszájder góthikál nagyonkomolyarcok mellesleg most biztos utálnak, hogy ekkora egoista vagyok, és nem csak 1 képet rakok fel, amin egy síron felvágott erekkel dájingolok /me aláírással, de ez van).
- rajzolni, mind szabad kézzel, mind műszakilag. Bár mostanában az alkatrészek visszaszorították a hihetetlen művészetemet, lol.
- néha verset írni, ha az elmeállapotom lehetővé teszi. De olyan eset is lehetséges, hogy csak a röhögés vezérel, és hogy minél több hülyeséget bele lehessen magyarázni, ugyanis a verselemzések a legröhejesebb dolgok közé tartoznak.
- ha már ilyen humán blokkot rittyentettem ide, akkor csak megjegyzem, hogy naplót írni is szeretek, ha nem szeretném, nem tenném már több, mint hét éve. Ennek köszönhető, hogy ez a profil is egy komplett szófosás csak, biztos ezt szoktam meg, és azt hiszem, hogy mindenki kíváncsi a hülyeségeimre. Ugyanis a naplóm is nyilvános, de mivel '99-ben még nem szándékoztam bloggerarckodni, (bár gépen írni igen, de jó, hogy nem tettem, mert azóta azért volt már pár shutdown day :P, meg adatvesztés is, és a papír csak nem veszik el olyan könnyen), szóval hiába nyilvános, majd ha kiadom könyvben, akkor lesz csak közkincs (?).
- zenét hallgatni, és hallgattatni :)
A kedvenc együtteseim nevét fel kéne sorolnom? Illene, mi? Na jó, megerőltetem az agyam, és ha már az érdeklődési körben hiába kerested, akkor kielégítheted a kíváncsiságodat itt.

(És ellentétben azokkal, akik lusta módon csak végigmennek a Máj Mjuzik könyvtáron, és aztán a leírtakat úgy tálalják, mintha gondos munkával abc-be szedték volna a kútfőből kibányászott együtteseket, én inkább írom azt, ami eszembe jut).

Rammstein - abszolut kedvenc, de nem az a kategória, amit egész nap hallgatok, és nyáladzó szájjal őrjöngve ugrálok rá, hanem inkább mély tisztelettel adózom nekik, és nem sajnálom még azt a bizonyos elmaradt koncertet sem...

Kraftwerk - holtversenyben első, magyarán erre is írhatnám, hogy abszolut kedvenc, de akkor néhány fanatikus ld50er elkönyvelne engem ide nem illő egyénnek. Holott ezt nélkülük is tudom :) Bár aki így gondolja (előfeltétel, hogy egyáltalán ismerje a Kraftwerk zenéjét, és erőtlen kis kakinak tartsa, de akkor közölném velük, hogy sok mással együtt ennek a szubkultúrának is ők a zenei atyjai, bár cseppet sem emiatt szeretem) azt megkérném, hogy a saját sex.object mezőjét ezek után ne kísérje figyelemmel, mert furcsamód ez a pontozási fantázianév nem a tankcsapdától ered. Bár nem én vagyok ennek az oldalnak a készítője, akkor is megkockáztatom, hogy van valami köze a Sex Objekt c. számhoz.

Front Line Assembly - sajnos az első, és az első helyezett egyaránt a Művészet kategóriája, ezért szükségem van valamire, ami ugyanolyan lélektelen, mint amilyen időnként én is tudok lenni. A zenei sokoldalúságuk is tetszik, és az, hogy ezek az oldalak mind jók. Ide tartozik az összes szájdprodzsökt is, a Noise Unittal az élen. Mondjuk a RÉGI Delerium is jó, akkor még lehet, hogy nem uralkodott el Bill Leeben az a vágy, hogy valamelyik szájdprodzsöktjének mindenképpen rádiós toptízben kéne lennie. Megvolt a Petőfi csarnokos koncert is, ami fényévekkel jobb volt, mint a tavalyi Meralúnás, ami attól még zseniális volt. Akkor találd ki, mennyire volt a pecsás jó :) Szal ha lehet, még jobban szeretem őket, mint eddig. Bár erre nem jó szó a szeretni, mert az FLA pont a szeretettel ellentétes dolgokról szól. Inkább úgy lenne a jó, hogy ha végre kitörne a háború, az én szakaszomba csak olyan katonákat osztanának, akik szeretik ezt a zenét. Hihetetlenül eredményes egység lenne. Ha meg Delerium, meg kell mondjam, tartottam a koncerttől, de nagyon kellemesen csalódtam, ugyanis igaz, hogy csak az újabb korszakukból voltak számok, de azok nagyon profi előadásban. Igaz az is, hogy nem ezek a kedvenceim, de ha a 15 perces Grave Mentorral indítottak volna, tartok tőle, hogy rajtam kívül mindenki rövid úton távozott volna. A régi, dark ambient hangzás kétségtelenül nehezebben emészthető, koncertkörülmények közt nehezen is tudom elképzelni, ez a zene inkább éjszakai sétáláshoz, vagy vezetéshez való. Ahhoz viszont nagyon.

Funker Vogt - szintén megfelelően militáns a számomra, ezen kívül a szintetizátor/elektromos gitár - arány pont megfelelő. Nem túl dallamos, nem túl bonyolult, de legalább nem primitív, és lendületes. Azt hiszem, amióta az új album megjelent (Aviator, de szerencsére leonárdó dikapriót kihagyták belőle), azóta ha lehet, még feljebb kerültek ezek a ranglétrán, napjaink kedvenc slágereit szolgáltatva, höh.

God Module - A zene nagyon jó, csak a származásuk kicsit hiteltelenné teszi őket, főleg a közép amerikai, vagy egyéb amerikánál nyomorúságosabb körülények közt előadó együttes tükrében.

Flesh Field - A trensz, és az elektróindusztriál pont jó keveréke. Ha én szerkeszteném az Iskúr's Guidét, akkor komolyan bajban lennék, hogy melyik buborékba tegyem őket. Pláne a Strain című albumba belevitt kemény elektromos gitár riffek után, amelyek méginkább felértékelik ezt a bandát.

Feindflug - mondhatják rá, hogy minden számuk ugyanolyan, ráadásul primitív is, de nekem akkor is tetszik. Pedig a primitív, és az önkoppintó vádak igazak is, pláne ha az ember meghallgatja a Folk und armét. De akkor is jó, mégpedig kizárólag a kemény, militáris hangzása miatt :)

Ha már német történelem, akkor Heimataerde. Ilyen miért nincs magyar verzióban?? Iszonyatosan jól integrálják a középkori hangzást az elektroindusztriál modern környezetébe. Nem valami vámpíros-sápitozós blútengel kaliberű dolog (az a stílus szerintem ennek a kultúrkörnek a lagzilajos szint, popularitásban, és zenei hozzáállásban egyaránt), hanem ugyanúgy inkább katonai oldalról közelíti a világot, mint a Feindflug, csak 400 évvel korábbi felhangokkal.

In Extremo - nem nagyon szeretem a neofolkot, de ezek az emberek nagyon tudnak zenélni. Magával ragadó a hangzás, és a színpadi megjelenés egyaránt. Ők is középkori hangulatot tudnak teremteni, az embernek az esetükben eszébe sem jut az a tény, hogy a XVI. században nem volt elektromos gitár. :D

Lám-lám, hogy fejlődik az ember. Vagy visszafejlődik? A 2008-as nyár mégis a neofolk jegyében telt, mert bár nem nagyon szeretem, tavasztól mégis kicsit rákattantam a szábvéj tu szellire, amiről azért nyár elejére le is kattantam, de akkor meg tévedésből meghallgattam egy Saltatio Mortis-számot, (nem ismertem az együttest, még a nevét sem, nem hogy a stílust, viszont kíváncsi voltam, hogy van-e valami köze ahhoz a Mortiishoz, amelyik akkora kult, mint a rohadtélet, csak éppen azt nem értem, hogy a frontember, vagy inkább frontbohóc hogy nem tartja még saját maga is röhejesnek azt a loller álarcát), szóval ezután a szám után (Heuchler) meg ezekre kattantam rá, és egész balatoni vízimentősködésem alatt ezektől nyomattam a számokat. Jó kis nyár volt :)

Soman - na ez aztán igazi puttó diszkó. Minden kellék megvan hozzá, a semmit se csináló zenésztől a seggrázó dekorációs elem-számba menő csajokig. Mindezek ellenére, vagy pont ezért, nekem tetszik. Lendületes, és nagy előny, hogy nincs benne ének.

Hocico - ez a két fickókám megmutatta, milyen közép-amerika igazi arca. Nem gitárpengetős-szombrérós óbégatás, hanem az élet maga a világ legnagyobb városában. Számomra a Hocico a destruktivitás, és a kilátástalanság szinonímája, ami arra is rádöbbent, hogy mennyi sokkal rosszabb hely is van a világon a mienknél.

Dulce Liqido - egyrészt azért, mert oszikó, másrészt azért, mert szintén lendületes, de kemény agydöngölő zenét nyomnak.

Ha már itt tartunk; Rabia Sorda. Úgy látszik, Erkék csinálhatnak, amit akarnak, az eredmény akkoris jó lesz. Ha a műelemző, érző lelkű énem előtörne, megállapíthatná, hogy micsoda mély művészetet, és sokrétű mondanivalót rejt ez a társaság, hogy három együttes kell nekik a megfelelő önkifejezéshez. Ezek után bedobnám neki egymás után a Rupturát, a Disoluciónt, és a Perfect Worldöt, majd miután a kómából magához tért, közölném vele, hogy a Művész lelkivilágának 3 különböző rétegét tapasztalhatta meg. Hát gratulálok :D

Amduscia - ötvözik az előző hármat, szóval csak jó lehet. Ebbe a kategóriába tartozik még a Punto Omega, a Nuklear Dawn, a Painbastard (amilyen gyökér a neve, olyan jó), a Hyoctan, az Electro Synthetic Rebellion, a Psyclon Nine, és a Pulse Legion is, nem beszélve az UnterArtról, de minden sz@rnak csak nem csinálok külön pontot :D

Virtual Space Industrial - kissé szájbarágós a neve, ezzel tisztában vagyok :D Mindemellett az az egy kemény album nagyon jó. Világos, hogy nem ez a lényeg, momentán az az álláspontom, hogy egy zene annál jobb, minél jobbat tudnék rá ugrálni bulin, vagy koncerten, és erre most menne. A probléma az, hogy itthon csak akkor menne le egy VSI szám bulin, ha én beszelektorkodom a blokkomba, külföldön meg 2006-os a következő ápkáming lájv dét, szal marad a fejhallgató :)

Ivory Frequency - a neve alapján valami orosz rádióállomásra tippelnék, de igazából görög elektró. A görögökről Zorba óta zenei téren semmit nem tudok, ez viszont egy nagyon előremutató megoldás. Lenne, ha a hivatalos oldalt 2003 óta valaki is frissítette volna. Így viszont asszem hamar kifulladt a lelkesedés, kár érte.

Terror Punk Syndicate: Hiába virít egy nagy büdös manga-jellegű grafika a főoldalukon, attól még zenében tökéletesen találták el az elektromos gitár (-effekt), és a többi szintetizátor-hangzás elegyét. A neve is kellően gagyi.

Clawfinger - némileg más tészta, mint az eddigiek, de legnagyobb részben jók a szövegeik, és lehet a kedves tagokon röhögni is :D Stílusteremtők, és még ha nem is szeretem ezt a stílust, ez az együttes jópofa. Állandóan abban a "mi vagyunk a nagyon szigorú svédek"-képben pózolnak, közben meg barmok. :D

Theatre of Tragedy - ha ki akarom élni nem létező death metálos hajlamaimat, akkor a régi abumaikat bedobom. (Rothadó arcú, seggigérőhajú blekker harcosoktól se oltást nem kérek, se ajándék dimmu/gorgot cdt, kösz). Nekem ez tetszik. Ha limonádérokker hajlamaim uralkodnak el rajtam, jöhetnek az újabb albumaik.

Ha már ilyen díp rokk, akkor Therion. Nemtom, valahogy bejön a kórus, meg a teátrális női vokál az ilyen zene mellé. A skandináv életérzéssel egyébként is sok tekintetben tudok azonosulni, mondjuk van, amiben egyáltalán nem, de az nem a Therion :)

Akkor már említsük meg a Nightwisht is. Téves azt hinni, hogy azért nem elsőnek említem őket ebből a hármasból, mert nem akarok kommersz lenni, egyszerűen most jutott eszembe. :D De nem is ez a lényeg, a zenei hangzásvilág az, ami magával ragadó az esetükben is. Mióta kivált a Tarja (kirúgták, mint a macskát székelni, a rohadt sztárallűrjei miatt, amit valahogy el is tudok képzelni arról a nőről), azóta még jobb. Lehet ezért is fikázni engem, kedves ősnájtvisserek, de akkor is jobban tetszik. A hangzás, az összbenyomás, a megváltozott, de talán még erőteljesebb zenei kisugárzás nagyon bejön. Tarja szólóalbumait is meghallgattam, de az kivágja a biztosítékot, a kirobbanóan advanced opera hatással.[/e]

Nah, csak a zenei sokszínűségemet hangsúlyozandó megemlíteném, hogy nagyon szeretem a trensz muzsikákat. Remélem sikerült elég kontrasztosan beszúrnom ezt a kis infót :) Már csak azért is, mert már majdnem elérhettem egy igazi ősmetáler csettintést, hogy ezigen, ez szereti az olyan zenét is, amiben benne van a zenészek szíve-lelke, erre micsinálok? Beközlöm, hogy az olyan zene is zsír, ahol jobb esetben max. csak a potmétert kell tekergetni, vagy gombnyomásra megy minden :) Mellesleg nem vonom kétségbe, hogy ebben a zenében is benne lehet az előadó "lelke", nem vagyunk egyformák, van, aki így tudja kifejezni magát, van aki úgy. Mai közhely-adagunkat hallhatták.
Man With No Name, Astral Projection, ManMadeMan, Infected Mushroom, Four Carry Nuts, ilyesmi mind jöhet.

Kárpátia, Ismerős arcok - különösebb véleményt akkor nem is fűznék hozzá, lol :D
Talán annyit, hogy az előző bekezdésben feltűntetett leginkább izraeli zenészek után ez már megint ellentmondásnak 6-6, de ezeknek az együtteseknek is csak a zenéjüket szeretem, és nem az ideológiájukat. Kösz, ki tudom alakítani a magam világképét, és nem fogok senki után koslatni. Az én világomba pedig belefér a fenti teljes lista Shuffléban, és nem kell semmi hangulat ilyen vagy olyan zenékhez.
Gy.k.: Eszmékkel azonosulni zene nélkül is lehet, valamint zeneszeretet mellett is lehet egyet nem érteni az eszmékkel. Ha visszatérek a trenszre láthatom, hogy nem kell szétdrogoznom az agyam, és megnézni, hogy a pípöl tényleg can-e flyni. A zenét hallgató emberek átlagos felfogását a világról nem osztom, de a zene mégis tetszik :)

Szerencsésnek érezhetem magam, mert az egyetem mellett tudok időt szakítani melóra is. Azért meg pláne, mert szeretem azokat a munkákat, amiket időnként végzek. Egyetemen írok újságot, környezetvédek, vasutat építek Kemencén, ha időm engedi, vagy szerelek mindenfélét, elsősorban bicajokat, forgalmat mérek az egyetemnek, nyáron pedig hülyéket húzok ki a Balatonból, ha felmerül rá az igény. Bár ha felmerül, az már rég rossz, mert akkor már kb. két napja megfulladt. Így igyekszem nem hagyni megfulladni senkit, vagy ha mégis, akkor valahogy újraindítani.
A lényeg, hogy minden melót szeretek, amit csinálok :)Nem szeretem :
Nincs annyi hely ebben a textboxban, hogy az ide kiférjen, úgyhogy bele se kezdek.

...

Na jó, nem bírom ki, hogy a társaság nagy részénél ki ne húzzam a gyufát; kifejezetten utálom a mangát, az animét, meg a mittoménmégmilyen elnevevezés van erre a nyomiságra. És ne kezdje el nekem senki ecsetelni a manga és az anime közti különbséget, mert már próbálkoztak vele, de kudarcot vallottak, mert az se érdekelt. :D
A top ebben a kategóriában az, ha ilyen kis tüncimünci szem-arcú kislánykák hajacskájából cicusfül nő. Ne haragudjon meg má senki, akinek ez tetszik, de személy szerint én ennek a figurának a kiagyalóját elmeházba küldeném. De amint magamhoz ragadom a hatalmat, főbe is lövetem :D Vagy megerőszakoltatom egy macskával, és majd meglátluk, mi lesz belőle. Bár ez csak női dizájner esetében működik, mert ha pasi az illető, nyilván közösült már a házi cicussal.
És nem érdekel, hogy a KMFDM legjobb száma benne van a Gószt in dö Sellben, mert még ettől sem szeretem meg a mangát. Az animét se.

Elmondhatom, hogy nem szeretem az olyan embereket, akik másokon átgázolva, saját, fontosnak vélt érdekeiket a köz érdeke elé helyezve igyekeznek elérni saját céljaikat, nem törődve senkivel és semmivel, esetleg mindezt palástolják a jófej-laza-kitrályarc imidzs álcájával, nem tesznek semmit, hogy valami kézzelfogható pozitívumot produkáljanak, inkább önző módon csak a saját hasznukat lesik. A bármilyen téren önző embereket nagyon nem csípem!!!

Az öngyilkosokat is utálom. A divat-öngyilkosokat meg méginkább. Egy szemernyi együttérzést nem tudok tanusítani. Ha lemészárolják az adott ember szeretteit, és utána elhurcolják szekszrabszolgának, akkor sem elfogadható az öngyilkosság. És akkor sem, amikor jajmostolyandepisvagyok, a barátom/barátnőm is elhagyott.

Ehez mindenféle logikai ugráson keresztül kapcsolódik, hogy utálom a mocskos hazugságokat. A kegyes hazugságokat is, mert előbb-utóbb lelepleződnek, és máris kegyetlenné válnak. Még kegyetlenbbé, mint az esetleg fájó igazság. Azt hiszem, ezen nem sok mident kell ragozni.

Utálom az ellenségeskedést. Nem csak azt, ami ellenem irányul, hanem mindent, amit a környezetemben tapasztalok. Csak hogy egy kis személyes színezetet is adjak a mondandómnak, ha már van ellenségeskedés, és ha már ellenem irányul, azt hatványozottan visszataszító dolognak tartom, ha ez nyilvánvaló hazugságokra van alapozva. Ezt a gondolatot egy ellenem megfogalmazott vélemény inspirálta, amit itt lenn olvashat az olvasó, de egyáltalán nem kizárólag erre válsz a fejtegetésem. Alapból cseppet sem vagyok ellenségeskedő típus. De ki lehet belőlem is hozni. Igazságtalanságok állításával, és nyilvános mocskolódással szerintem bárkiből.

Itt megjegyezném, hogy tudom, hogy sok olyasmit sorolok fel a nemszeretemben, ami az LD-n elég általánosan fellelhető a szeretemben. Nem kell túl komolyan venni a dühöngésemet ám. Az iménti pontnak megfelelően nem emberekkel van bajom, hanem jelenségekkel. Bárki bármit és bármennyit ír, vagy mutat itt magáról, az alapján NEM lehet megismerni, és ítélkezni meg pláne nem. Bárki lehet érdekes személyiség, még ha a profilja nem is szimpatikus. (Ki hinné?) Épp ezért nem szeretem ezt az első látásra lepontozom dolgot.

Ebből jön, hogy nem szeretem a 2-nél alacsonyabb pontokat itt. Nem magamnak, hanem úgy általánosan. Én csak nagyon kírívó esetben adok ilyet, pl ha személyemben érzem megsértve magam, de még az is lehet, hogy 1-2 levél után a véleményem megváltozik. Általában ha nem tetszík valami, elolvasás után kikapcsolom az adott személy profilját. Minek feleslegesen generálni az ellentéteket? A komment nélküli minuszpontozást viszont tényleg utálom.

Roppant idegesítő, ha valaki itt fönn a "Nem" rovatot Közöd - értékűre állítja. Mondjuk a düh ezesetben a készítő ellen is irányulhatna. De nem értem, mi motiválja ezeket. Nem sikerül eldönteni, mi? ;) És a "Közöd" mennyivel jobban mutat már, mint valami olyasmi, hogy "is-is", vagy "transzhomósexuál", nem? Loller.

Ha már ilyen direktbe LD50 "ellenessé" váltam, (vagy csak nem vetted magadra az eddigieket:)), tudd meg, hogy utálom, hogy egy csomó gyökér pózer van itt. (A pózer itt nem szitokszó, csak a gyökér). Én is az vagyok (mármint pózer :))), ez valamennyire enyhíti a helyzetet, haha. Na jó, nem. Én ezeket a keménykedős képeket egytől egyig poénnak szánom, aki ismer, mind tudja, hogy nem ilyen vagyok. Pontosabban pont ilyen, baromkodó, mindent poénra vevő, és kb. az élet egyetlen területén sem komoly valaki. Ez nem azt jelenti, hogy nem TUDOK komoly lenni, nagyonis tudok, néha talán túlzottan is, de a gyári alapbeállítás nem ez. Szerencsére. A militarizmus viszont igaz, ebből jön a jelenlegi kifakadásom.
Mert amikor a kedves kislány, vagy kisfiú :P a képen a legkomolyabb módon gizdulja szét az agyát a haver haverjától kölcsönkapott leggagyibb rugós műanyag airsoft pisztollyal, akkor legalább arra vehetné a fáradságot, hogy kibiztosítsa. Minek hadonászol fegyverrel, ha nem akarsz lőni? Vagy ha az adott játék olyan gagyi, h nem lehet felbillenteni a kakast, akkor fotósoppozd már át. ;) Vagy küldd át, és megcsinálom :D Ebből a típusból most láttam a legszánalmasabbat wiwen. Májer barátunk a félautomata pisztolyt tüzelésre készen markolja a lehető legkeményebben, egyik kezével lefogva a teljes szánt. LOL, bárcsak éles fegyver lenne, és tényleg elsütné. Komolyan, ennél már csak az lenne lúzerebb, ha az egyik ujjával befogná a fegyver torkolatát.

Nagyon utálom, ha valaki msn-re kiírja kommentbe, hogy eddig hány kreditet csinált meg a vizsgaidőszakban. Ez visszavezethető az önteltséggel szemben tanúsított ellenszenvemre. Most komolyan, kit érdekel!? Szarok rá! Még ha haverról van szó, akkor se szeretem. Nagyapám egyszer így fogalmazta meg: "Az az igazán bölcs, aki nem hangoztatja a bölcsességét". Maximálisan igaz.

Utálom, ha akármilyen fórumon, blogon (azt egyébként is utálom), honlapon, bárhol újdonsült szülők a gyermekük megszületése által megihletve írnak valami szöveget a gyerek nevében E/1-ben. Banyek, ez valami eszméletlen módon taszít. Miért nem lehet annyit közölni, h született egy gyerekem, azt viszlát!? Mellesleg totál gyerekpárti vagyok, talán pont ezért nem tetszik, hogy olyasmit akarnak helyette közölni, amit még nyilvánvalóan nem tud.

Ha már a kéretken közléseknél tartunk, nem szeretem a szpemeket. 2 csoportot különböztetnék meg. Az egyik a szpemmer robot. Rosszabb, mert kb 100x hatékonyabb, és tényleg nem érdekel sem a pénisznövelés, sem az órareplika, de ezek gépek, programot futtatnak, én vagyok a béna, hogy megszerezhető az ímélcímem nekik is. De a sokkal jobban utált kategória a szpemmer ismerős. Aki egyszer elkérte a címemet, és azóta a kapcsolattartás egyetlen módját abban látja, hogy agyonforwardolt szar pps-ekkel, és 3 éve lejárt vírusalertekkel bombáz. Eh, emiatt kár is idegeskedni, de valahol mégis dühít az ostobaság.

Iszonyatosan fel tudják nyomni az agyamat a "poénos" pólók! Az ilyen ↑The man ↓The legend - kaliberűek, de ez csak egy példa a sok közül. Bár ha valaki önnön szexuális nagyszerűségének hangsúlyozását ilyen fontosnak tartja, akkor ott tuti van valami probléma. "Ez nem sörhas, ez a szexgép üzemanyagtartálya", mi? Nem, haver! Az igenis sörhas, te meg nem szexgép vagy, hanem egy igénytelen hájas disznó, aki azt hiszi, férfias dolog lusta szarnak lenni, és vedelni a sört, mellette meg egy fekvőtámaszt képtelen vagy megcsinálni, mert előbb ér le a hasad, mint a tenyered. Marha nagy szexgép az, aki csak tükörben látja. Röhej. (Mielőtt intoleránsnak minősítenek, (joggal), elmondanám, hogy a vagdalkozásom csak az olyan, önmaguk hibájából elhízó tohonya rakásszerencsétlenségek ellen irányul, akik ilyen gyökér pólókban feszítenek, meg a "Légy Férfi, és mondj nemet a sportra"-kategóriájú bölcsességeket ontják, nem az alkatilag nagydarabok ellen, bár az ellen is lehet tenni, már ha akarnának).
Visszatérve a pólóra, mégis mit gondolnak a viselői? Hogy ettől lesznek jófejek? Vagy egyediek?? Amikor ezekből a pólókból is legyártanak mittoménhányezret, mert egyébként nem érné meg a gyártónak. Vagy ha mégis egy egyedi darabot sikerült összehozni egy jpg-ből a sarki pólónyomtató műhelyben, és még az első mosás után is ugyanúgy pompázik az a halálnagy humor, akkor ne vegye senki zokon, ha én is rányomtatok egy valós bakancslábnyomot egy valós bakanccsal, szerintem úgy még viccesebb.

A horrorfilmeket csak lenézni tudom. Ezzel a kijelentéssel eljutottam arra a szintre, hogy az ld50 nézőközönségének maroknyi utolsó velem szimpatizáló csoportja is ellenem forduljon, és megkérdőjelezze a szükségességemet :)
Mellesleg ide tartoznak az ilyen vámpíros meg fentezi filmek is, egyébként sem nézek tévét, de ha ilyesmi kerül elő, akkor hamar lelépek.

Utálom, ha valaki nem képes helyesen írni. Akkor inkább ne írjon semmit. Ha tudja, hogy úgyis rossz. Ha valaki csinál valamit, azt csinálja jól. Ez az írásra is érvényes. Vagy ha nem tudja, hogy nem tud írni, következtessen a nyelvtan-osztályzataiból. És ha ezek után egy kedves Olvasó helyesírási hibát vél felfedezni a szövegelésemben, nem feltétlenül kell a tudtomra juttatnia, hogy én se vagyok jobb a Deákné vásznánál, és tüstént le-3azni a következetlenségem miatt, ugyanis elárulhatom, hogy a saját helyesírási hibáimat is legalább annyira rühellem. Már ha nem direkt írom :)

Talán már az eddigiekből kitalálhattad, de ha nem sikerült, elárulom, hogy utálom a sört. A pálinkán, és a boron kívül minden más alkoholos italt is. Bírom a piát, nem arról van szó, hogy azért utálnám, mert egy feles után már öntudatlanul fetrengenék a hányásomban (sosem hánytam még piától, még fél liter egyben leküldött tömény után se, de nem is erre megy ki a játék), csak egyszerűen feleslegesnek tartom kiszolgáltatni magam, és még feleslegesebbnek elcseszni egy másnapot azért, hogy este "jól érezzem magam". Jól tudom érezni magam anélkül is, és talán még emlékezni is fogok a történtekre. Ezzel együtt minden más tudatmódosító szert is mélységesen elítélek, és soha nem is fogok használni.

Ha már káros termékeknél tartunk, nem kávézom, és nem is bagózom, sőt, egyenesen undorítónak tartom mindkettőt. A kávé keserűvé, a bagó meg savanyúvá változtat minden szájat. Ezért elég kritikus dolog kapcsolatba kerülni egy ilyennel :D Nem mintha most ettől a megállapítástól tömeges leszokási hullámot várnék, loller, de akkor maradjunk csak meg a szagánál. Büdös lesz tőle az emberek szája! A bagótól még a környezete is. Tőlem mindenki annyi rákkeltő szart nyomathat magába, amennyit akar, nem az én bajom, ha hamarabb lesz beteg, de veszem magamnak a bátorságot, és önző módon kikérem magamnak, hogy engem mérgezzenek, amikor nem kértem rá senkit. Kb ezért nem járok szórakozóhelyre se túl gyakran, nincs szükségem 0,01 mg-mal sem több szénre a tüdőmben. Na a Delerium koncerten betelt a pohár ezügyben is. Vicces, hogy pont ezen a rendezvényen akadtam ki ennyire, amikor pont hogy az egészséges lét égisze alatt mulat (vagy nem mulat, mert ugyan a zene fergeteges, de épp fuldoklik a mellette álló béléséből előtörő bűzhödt füst miatt) az ember. Csak a környezetvédelem eszméje tartott vissza, hogy le ne csapjam a csajt mellettem, ha már ilyen szépséges emancipált világban élünk. Remélem az ilyen tüdőrákban fordul fel lehetőleg minél hamarabb! Bazzeg, ha TE, kedves bagós szaralak, TEVÉKENYEN hozzájárulsz a halálomhoz (meg mellesleg hogy a saját bulibanmagadjólérzése érdekében elcseszed másét), akkor engedd már meg nekem, hogy legalább verbálisan ugyanezt megtegyem én is Veled!

Amit még külön kiemelnék itt, az az, hogy a sznobokat kifejezetten gyűlölöm. A gyűlölöm szót is gyűlölöm, de ezesetben ez a legreprezentatívabb kifejezés. A sznobok viselkedése nagyon sok általam megvetett magatartásformát tömörít, ezeket a tulajdonságokat egyenként sem szeretem. Most nem kezdek felsorolásba, szerintem már eddig is épp eleget vakeroltam itt a nemszeretemben, békéslelkületű emberek azért fognak mínusz 100at adni, mert felkavarom őket ezzel a hosszú utálat-áradattal. Mellesleg ha valaki ennyiből nem érti ezt az utolsó kis bekezdést, az tuti sznob. :D

Szal COOLNESS (DÖGÖSSÉG) - romboló dumából ennyi asszem elég ahoz, hogy egy darkgót különítmény halálra tudjon kínozni, miután elrabol. :D

De hogy az önutálók táborába is joggal sorolhassanak, kifejezetten rühellem a lustaságomat, ezért fejbe tudnám magam rúgni. Ezen kívül utálom, hogy későn fekvő típus vagyok. Utálok arra elaludni, hogy a kaput csapkodják a reggel munkába indulók. Az alváson spórolok, pedig szeretek aludni. Mindig azt hiszem, hogy a későn fekvés egyet jelent azzal, hogy az adott napból még annyit nyerek. Ezért minden másnap kómásan telik. Gyökér vagyok, hogy ezt nem fogom fel!! Most örülsz?! :D


Meg ami még jön :
Ha van Szeretem, meg Nem szeretem, akkor miért nincs Ami Még Nem Jön? Ugyanis azt szeretném leszögezni, hogy nem lesz semmiféle agyoncsicsázás, meg html-kód-zsonglőrködés a profilomon, mert egyrészt írni jobban szeretek, másrészt hiába vagyok informatikus 8), akkor is álságosnak érzem azt, hogy az írott szónál jobban fejezze ki a kód és a beszúrt képek az ember mondanivalóját.

Kompromisszumként annyit hozzáteszek, hogy mivel lassan kezd átláthatatlanná válni ez a sok vaker, rendszeres olvasóimnak (lol) annyi segítséget nyújtanék, hogy amit újonnan sikerül kipréselnem az agyamból, azt egy darabig ilyen szép színben hagyom tündökölni. Igaz, hogy ezzel máris ellentmondok önmagamnak, ugyanis ezt is kóddal érem el, tudomén, de ennyi következetlenséget még megengedhetek, kösz.
Mindezt csak azért közöltem, nehogy valaki azt gondolja, hogy a besárgítás ilyen ad-hoc, vagy pl. dekorációs szempontok mérlegelése után történik, netán a lényeg kiemelése céljából, hanem pusztán funkcionális okai vannak. Hogy Önnek jobb legyen!
Egyébként is minden leírt szó ugyanakkora jelentőséggel bír, okés!?
:)Elérhetőség
Az elérhetőségek csak regisztrált felhasználók számára láthatók!
 
Fejráta

Barát
Kölcsönösen: .akaasa., Felix, PakiPaki, raoul, v3r4

Haver (Kedvenc)
Kölcsönösen: .lente., Adam_, Artanis, Atis, Atrum, berci, Bezi, catca, ClaireR, Cristyn, crowi, deadhead, DemonKiss, DeVill, Gamer, Ginsa, Gyorgy, liquid, Loreley, Nebel, nemvagyokembi, PINKY_STAR, sibbinak, Silv3r.5t4r, sixay, Xian

SEX.OBJEKT
Mennyire vállalnám be? 20 bejelölés, 15 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.5000 +3
Ránézek és kasztrálom magam. Nemtől függetlenül. Hm. Talán. Olyan nemi szerveim izgulnak fel tőle, amik eddig még nem is léteztek.

COOLNESS (DÖGÖSSÉG)
Mennyire jó arc? 78 bejelölés, 71 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.6795 +3
Kifesteném vele a falat, annyira nem csípem. Átlagos vagy kicsit jobb. Táplálkozni lehet a kifújt széndioxidjából, annyira cool.

PROFIL
Mennyire jó a profilja? 73 bejelölés, 66 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.7945 +3
Mi van a kritikán aluli alatt? Na pont olyan. Ránéztem, láttamoztam. Gyakran nézem, tartalmas, szórakoztat.

Profil megtekintések száma : 1313
 
Felhasználónév
Jelszó
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)

Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision