Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 
 
: : : : : :
 
UnknoWn
Profil képek
oo.jpg
oo

 
Személyes
 
Avatar :
 
Nem : Férfi
Születésnap : 1989. november 23.
Nyelv :
Regisztráció időpontja : 2006. május 1.
Legutóbbi bejelentkezés : 2009. február 4., 18:04
Legutóbbi látogatás : 2009. február 7., 15:01
Profil frissítés : 2008. július 15., 22:58
 

Egyéb
 
Érdeklődési kör :
<font color="white">
Erdekel, hogy kell a profilom kinezetet szerkezteni, mert en nemtudom... :) es ha van vki aki szivesen segitene az jo lenne, csak fekete hatteret es feher betuket szeretnek :P (problema megoldva)
<br />

Koszonet BITTRSWEET-nek, hogy segitett mas szinben feltuntetnie az adatlapomat :)

Nemsokara... csak idom sincs, vmikor kedvem sincs az irogatasra
Szeretem :
Szeretem a zenet, akarmilyen zene lehet /rap/tuc-tuc/rock/ csak jo legyen, de a kedvencem marilyn manson ^^ (csak a zeneje tetszik, vmikor ahogy kinez meg miket csinal az nem) ( a rap is csak olyan legyen amit ertek es mond is vmit, nem a nagykepu gengszternek beallitot emberke aki arrol dumall hogy - mennyi penzem van es lassatok a kurvaim csorgassatok ram a nyalotok szarsag)

meg nincs kesz... :P
Nem szeretem :
Nemszeretek koran kelni, nagykepu flegma embereket meg meg a tobbi... hat sztem enniy ide eleg is :)

Ha vkinek ez nemvolt eleg akkor go MSn es megbeszeljuk... ^^
Meg ami még jön :
A TÖRTÉNELEM ELSŐ ŐSZINTE HOROSZKÓPJA

Vízöntő: Jan. 20. - Feb. 18.
Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja rólad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat.

Halak: Feb. 19. - Márc. 20.
Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy szarcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal.

Kos: Márc. 21. - Ápr. 19.
Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi fasz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval...

Bika: Ápr. 20. - Máj. 20.
Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulldogtermészeted van és rengeteget dolgozol a legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy egy csökönyös, makacs seggfej vagy. Beszéd közben hajlamos vagy a nyáladzásra és köpködésre. Hülye kommunista vagy.

Ikrek: Máj. 21. - Jún. 21.
Jó eszű és intelligens vagy. Téged azért szeret sok ember, mert biszex vagy. Hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj vissza szinte semmiért. Az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszőt... Egy olcsójános fattyú vagy. Az Ikrek megrögzötten dögönyöznek a vérfertozés mocskos tócsáiban.

Rák: Jún. 22. - Júl. 22.
Együttérző és megértő vagy mások problémáival, s ettől igazi balfék palimadár... Csak halasztgatod a dolgokat. Ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengődni és szart sem ér az életed. Csak Rákok vannak a dutyikban...

Oroszlán: Júl. 23. - Aug. 22.
Úgy gondolod, hogy született vezető vagy. A többiek úgy gondolják, hogy egy idióta barom vagy. A legtöbb Oroszlán erőszakos kötekedő. Hiú vagy és nem bírod elviselni az őszinte kritikát, az arroganciád pedig vérforraló. Az Oroszlánok tolvaj kurvapecérek, akik jobban szeretik a maszturbálást az igazi szexnél.

Szuz: Aug. 23. - Sep. 22.
Te vagy a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevőséged kiborítja a barátaidat és munkatársaidat. Hideg vagy, nincsenek érzelmeid és gyakran elalszol szex közben. A Szüzekbol jó politikusok és kerítők lesznek.

Mérleg: Szep. 23. - Okt. 22.
Te vagy a művész-típus - mert nem tudsz megbírkózni a valósággal. Ha férfi vagy, szinte biztosan buzi vagy. Esélyed egy jó álláshoz vagy a meggazdagodáshoz valahol nulla és mínusz ötmillió között...A legtöbb Mérleg nő kurva. Minden rohadt Mérleg nemi betegségben pusztul el.

Skorpió: Okt. 23. - Nov. 21 .
Sunyin ravasz vagy és cseppet sem megbízható. A csúcsot azért fogod elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult beléd. A legmocskosabb rohadék vagy az egész zodiákusban - hála az égnek a legtöbb Skorpiót idejében kinyírják.

Nyilas: Nov. 22. - Dec. 21.
Lelkes vagy és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozol, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik belőled. A Nyilasok döntő többsége alkoholista és az emberek csak röhögnek rajtad. Értéktelen kis szarházi vagy.

Bak: Dec 22 - Jan 19.
Konzervatív vagy és fosol a kockázattól. Alapvetően egy értéktelen, ügyeskedo kis trágya vagy. Arnold Benedict et kivéve egyetlen egy fontos Bakot sem produkált a világtörténelem. A társadalom szerencséjére legtöbbetek impotens is...


Elérhetőség
Az elérhetőségek csak regisztrált felhasználók számára láthatók!
 
Fejráta

Barát
Kölcsönösen: Nikki_Love, shade69

Haver (Kedvenc)
Kölcsönösen: Boszy, Demonita_Murderer, everchanging, Gordon_Warner, Krs, Nikki_Love, Poison-Kiss, PSYCHONAUT-PARTY, shade69, T.D., veroach, WoodooBaba, _Bernadeath_

SEX.OBJEKT
Mennyire vállalnám be? 13 bejelölés, 12 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9231 +3
Ránézek és kasztrálom magam. Nemtől függetlenül. Hm. Talán. Olyan nemi szerveim izgulnak fel tőle, amik eddig még nem is léteztek.

COOLNESS (DÖGÖSSÉG)
Mennyire jó arc? 39 bejelölés, 37 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.8462 +3
Kifesteném vele a falat, annyira nem csípem. Átlagos vagy kicsit jobb. Táplálkozni lehet a kifújt széndioxidjából, annyira cool.

PROFIL
Mennyire jó a profilja? 48 bejelölés, 45 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.8750 +3
Mi van a kritikán aluli alatt? Na pont olyan. Ránéztem, láttamoztam. Gyakran nézem, tartalmas, szórakoztat.

Profil megtekintések száma : 1048
 
Felhasználónév
Jelszó
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)

Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision