Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 
 
: : : : : :
 
Verisusi
Profil képek
chanes.jpg
chanes

chuck_schuldiner.jpg
chuck_schuldiner

dark_funeral_02.jpg
dark_funeral_02

gorgoroth01.jpg
gorgoroth01

ls017.jpg
ls017

procession.jpg
procession

rebirth_of_dissection.jpg
rebirth_of_dissectio

voile6.jpg
voile6

way.jpg
way

 
Személyes
Fóruminfó :


Mi volt elõbb a Zene, vagy a Szenvedély?
 
Avatar :
 
Név : Semien Sámuel
Honlap : http://myvip.com/main.php
Foglalkozás szentimentalista (civilben Operátor)
Nem : Férfi
Születésnap : 1982. július 21.
Nyelv :
Regisztráció időpontja : 2005. november 2.
Legutóbbi bejelentkezés : 2008. március 27., 20:24
Legutóbbi látogatás : 2008. március 27., 20:28
Profil frissítés : 2007. december 25., 22:20
 

Egyéb
 
Érdeklődési kör :

Kutatás és Megismerés
Vallás és Mágia
Külsőenergia és Belsőenergia
Megfigyelés és Kielemzés
Tudatos cselekvés és Tudatalatt cselekvési
és Rossz közti párhuzam
Történelem és Mitolóiga
Élet és Halál
Elmúlás és Újjászületés
Blak/Death/Goth Metal és Komolyzene
Szeretem :
TERMÉSZET:

Szeretek sétléni semmibe tűnő úttalan utakon, kinn a szabadba. Séta közben jólesik egy társaságis , akivel megoszatom gondolataim. Kirándűlni is szertek, főleg erdőkben, várakhoz, várromokhoz, kilátókhoz. Sertetem az ősztől tavaszig terjedő peiódust és a velel járó csodálatos természeti jelenségeket. mint a köd,az eső, a hó. Ebbenaz időszakban a temészet átmegy egyfajta megúlyuláson, leveti magáról a régit és új "ruhát" ölt.

SZABADSÉG:

-Szeretem ha, nem kell függenem senkitűl és semmitől! Ha saját életem sajtátként élhetem és nem akarnak megválltoztatni.

- Talán leginkább arra törekszem, azt szeretem, ha az alábbi versben leírtak alapján éllhetek:

Ha szeretnéd, hogy szeresselek,
S a titkaim bevalljam neked,
Akkor engedd, hogy szabad legyek!

A társad vagyok, s nem a birtokod,
És nem mindegy, hogy mit akarok,
Ezért engedd, hogy szabad legyek!

Mert szeretni csak így lehet,
Én remélem, elhiszed,
És nem kényszeríted a vallomást,
Mert abban nem lesz köszönet.

Ha azt akarod, hogy higgyek neked,
És tiszta szívvel becsüljelek,
Akkor engedd, hogy szabad legyek!

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen vagyok,
És nem félsz tőle, hogy megtudhatod,
Akkor engedd, hogy szabad legyek!

Mert szeretni csak úgy lehet,
Ha szabadon szerethetek,
És hidd el, neked is jobb lesz így,
Hát engedd, engedd, hogy szabad legyek!

KREATIVITÁS és MŰVÉSZET:

-Szerem a művészeteket álltalában. Nincs kifejezett nagy kedvenc, de szeretek múzeumokat, kiállításokat látogatni. Főleg a Kelta, Germán, Egyiptomi kúltúrák érdekel.

- Egy igazán keratív ember mellet nem lehet unatkozni, mert állandó mozgásban van. Én is ilyennek tartom magam, bár azért a munkám kötötté tessz, de a szabadidőmet próbálom kihasználni amennyire csak lehet.

-A munkámat is szertem mert keratív és élvezem amit csinálok. Bár néha akad kivétel , mert monotonná válik, de azért nem ez a jellemző.

-Szeretem ha cselekedeteimben is kreatív tudok lenni, ami nem feltétlenűl jelenit azt, hogy fesenem kéne, verset kéne írnom, vagy valami hasonló. Az élet bármely területein kreatívnak lehet lenni!

ZENE:
Csobálatos bolg a zene, aki zenét hallgat jó ember. Aki meghallja önnön igazságát a hangok közt az hatalmas ember, mert lelekének egy az óhaja s hiába vágyna hatalomra ha saját teste felett sem úr! Az önismeret egy lépés a célhoz a zene az egyetemes csatorna melyhez nem kell szótár a világon mindenhol megérthető csak tudat kell hozzá. Nagyon szertem a komolyzenét a fuvola, a hegedű és a cselló hanglyát! Pertu egyszer ez mondta: "Ki mondja, hogy zenével nem lehet semmit elérni, hisz Tróját is csel-lóval vették be!" :)) Igatzából azért a sötétebb zenék vonzanak Black/ Death metalt, meg néha jöhet egy kis goth metal is.Nagyon szeretem az olyan elóadókat akiket töbszöri meghagatás után sem lehet megunni, mert mindíg találsz valmi újat zeni világukban.

ÉBERSÉG:

- Szertem a dolgokat a maguk valójában megfigyelni, elemezni. Nem kell mindíg mindent, mindekit piszkálni, fogdosni! Először inkább értlmezzük a dolgokat és csak utána cselekedjünk!

- Szertek az élet minden erületén éber lenni, bár nem mindíg sikerűl, de törekszem rá. Állandó éberségben élni csodálatos dolog lene!

SPORT

Úgy vélem rajtam kívűl is léteznek még olyan személyek, akiknek kell valmi a mi egyfajta menekülés ebből az énközpontú egomán, érdek világból! Mindenesetre nekem a sport lett az amit kiútnak nevezhetek. Én heti két akalommal lamegyek Kendozni, ilyenkor kardot ragadok, beöltözöm a hakamámba és teljesen átszelleműlve kiölöm magamból az unalmas , szűrke hétköznapok összes szennyét, mocskát.
Nem szeretem :
Emberi tujadonságok:

- Nem szertem a szüklátokörű, egysíkú emberket, Akik képesek másokat anélkűl megitélni, hogy ismernék az embert valójában!

- Nem szertem az érdekbarátságot és az édekkapcsolatot! Sajnos egyre több ilyet tapasztalok körülöttem és néha én is belnyúlok ilyesmibe! Ezért már nehzen barátkozom, közeledem!

-Nem szeretem az agresszív cselekedeteket, ha valki bántalmazza a gyengébbik nem valamely tagját. A zsarolást az erőszekot és a pedofiliát!

-Nem szertem ha megbámúlnak, vagy hozzámérnek az utszán, vagy bárhol! Csak nagyon kevés embernek engedem, hogy hozzámérjen. Az egyetlen kontaktus számomra a kézfogás, vagy ha barát az illető akkor esetleg a puszi.

-Nem szertem az interneten és egyébb audiovizuális ezközön terjedő rövidítéseket, jleket! Szerintem csodálatos nyelvünk elkorcsosulásai! Utálom az olyan rövidítéseket mint a cijja, meg bocsi, pux, mert ezek idióta picsásak!

- Nem szertem ha valaki megjelöli magát bátmien jellej. Ezalatt a férfiaknál a fülbevalót érte, a nőknél, meg a kűlnboző rúna, rovásíras, szimbólum tetkókat, mert mivan akkor ha az amit magadra írsz érvényét veszti! Nekemis csak olyan tetkóm van ( és lessz is még), minek értelme is van és tudom. hogy azért akarom mert a késöbbiekben sem fogm megbánni!Meg ami még jön :
Hogy mi jöhet még azt nem tudom!
Ide álltalában valami önfényezős, ömlengős szöveget szoktak írni, hogy ilyen fain, meg olyan jó ember vagyok. Hát én nem vagyok csak egy egyszerű ember, ha meg akarsz ismerni úgyis meg fogsz!

De azért írok pár sort, hátha érdekel valakit! Én régi vágású dark/goth emberkének tartom magam. Olyas valakinek, aki nem majmolásból , vagy valki utánzása miatt lett az ami, hanem pusztán azért mert lelke mélyén is ilyesfajta nézeteket vall. Nem vagyok egy központi figura, egy éjjel-nappal bulizós egyén. Nem követek semmilyen divatot, vagy új irányzatot. Koncertre nem lerészegedni szoktam járni, nem is nőzni, hanem pusztán a zene szeretet végett és, hogy beszélgessek a haverokkal, vagy netán új embereket ismerjek meg!
Nem keresek senkit , remete ként élem az életem, mert tudom, hogy sosem fogom megtelállniazt a hölgyet akit keresnék,ezért inkább magányba vonúltam, inkább így élek mit, hogy éljek az esetlegesen kialakuló alkalommal és kihasznljak bárkit is!


Boldogtalan az, akinek gyermekkorából csupán a félelem és a szomorúság emléke maradt meg. Szerencsétlen az, aki magányos órákra emlékezik ódon könyvek tébolyító sokaságával borított, barna függönyös, hatalmas, gyászos termekben, vagy riadt bámészkodásokra vadszőlőtől fojtogatott, gigászi, groteszk fák félhomályos ligetében, toronymagas némaságban imbolygó, göcsörtös ágak alatt. Ilyen helyet adtak nekem az istenek, nekem, a bódultnak, a csalódottnak; a nélkülözőnek, a megtörtnek. Különös módon mégis elégedett vagyok, és kétségbeesetten kapaszkodom sivár emlékeimbe olyan pillanatokban, amikor elmém azzal fenyeget, hogy átnyúl a másikhoz.


Egy pár szót még a jelöésről:
- Bár ugysem szoktatok annyiran jelőlgetni de azért jó ha tudtok pár dolgot!

Barát: Csak akkor jelölj barátnak, ha komolyan is gondolod és úgy véled akár találkoznál is velem személyesen! Mert az internete számomra szeméyltelen, tehát nem itt fogok baráti kapcsolatokat, vagy egyáltalán bármien kapcsolatokat kötni!

Haver/Kedvenc: A haverkodás az okés. Bár ne lepődj meg, ha nem tudok azonnal reagálni, mert 3 műszakban melózom ezért eléggé elfoglalt vagyok!
Ha meg a kedveced leszek azt külón megköszönöm, lehet te is az leszel!

Vágyeztűl pedig egy versem, még cím nélkül:


Félek, figyelnem kell a világra,
s érzem, lelkemben tombol a tél.
Mindig szükség van egy igaz társra,
úgy hittem, az én szavam éppen elég.

Szótlan utcai fény figyel engem,
a csend titokban elmond mindent.
Látom, nincs aki hallgat a szóra,
s bennem nincs aki rendet teremt!

Egyedül járom a várost,
fáradt a mozdulatom.
Ridegen néz rám sok ember,
mert nem érzik át a hangulatom.
Elérhetőség
Az elérhetőségek csak regisztrált felhasználók számára láthatók!
 
Fejráta

Barát
Kölcsönösen: .WintermasS., DarkShade, Faith_Black, Lacri_mosa, MacLeod, Seherezade, Tyranit
Bejelöltem ôket: Holdlany, Raev

Haver (Kedvenc)
Kölcsönösen: Aegina, AnnaK, Antiszo, Arpi, Bathory_Erzsebet, chuck, Draculea, Forgotten-headboard, Franco, Leinikki, Mefisto, Morg, Necromanthica, Raev, Sidach, Sylvia_Saint, Thoma, Twiggy, Tyranit, VortexInc, Wildfire
Bejelöltem ôket: Glittertind

SEX.OBJEKT
Mennyire vállalnám be? 29 bejelölés, 26 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 3.0000 +3
Ránézek és kasztrálom magam. Nemtől függetlenül. Hm. Talán. Olyan nemi szerveim izgulnak fel tőle, amik eddig még nem is léteztek.

COOLNESS (DÖGÖSSÉG)
Mennyire jó arc? 47 bejelölés, 43 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9362 +3
Kifesteném vele a falat, annyira nem csípem. Átlagos vagy kicsit jobb. Táplálkozni lehet a kifújt széndioxidjából, annyira cool.

PROFIL
Mennyire jó a profilja? 57 bejelölés, 51 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9825 +3
Mi van a kritikán aluli alatt? Na pont olyan. Ránéztem, láttamoztam. Gyakran nézem, tartalmas, szórakoztat.

Profil megtekintések száma : 1385
 
Felhasználónév
Jelszó
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)

Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision