Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 
 
: : : : : :
 
a-frad
Infodoboz
 
laaav.bmp.jpg
Profil képek
01eletem.jpg
01eletem

1majnharcifestes.jpg
1majnharcifestes

2en_egy_kepen_s_megis_egyedul.jpg
2en_egy_kepen_s_megi

deviancia.jpg
deviancia

fail-owned-soccer-fail.jpg
fail-owned-soccer-fa

gyanutlan.jpg
gyanutlan

holdleple.jpg
holdleple

hovatetted.jpg
hovatetted

pozoer.jpg
pozoer

regen.jpg
regen

rejected_face.jpg
rejected_face

richard-ftw.jpg
richard-ftw

whysoserioussss.jpg
whysoserioussss

 
Személyes
Fóruminfó :
Trendhumanista
(alias divatemberséges)

"Some of us are more maniacal than others. But we're all crazy."

BRAIN DANCE (R)
 
Avatar :
 
Név : Véreskezű R. Dávid, avagy a "főgót"
Honlap : http://Nicse/
Foglalkozás MitTudóMén/NapSzámos(23)
Nem : Férfi
Születésnap : 1987. szeptember 16.
Nyelv :
Regisztráció időpontja : 2006. június 24.
Legutóbbi bejelentkezés : 2011. december 1., 09:09
Legutóbbi látogatás : 2011. december 3., 20:31
Profil frissítés : 2011. október 28., 20:30
 

Egyéb
 
Érdeklődési kör :

Először is.
Tekintsétek ezt a profilt szövegestül, mint egy archívumot. Nem feltétlen minden aktuális itt, ezt tudjátok be a lustaságomnak. Tatarozás folyamatban (lesz majd!).

Update (finally):
Tartalmilag zsenialis a profil, meg szorakoztato, igen, tudom, szoval jelenleg (igen, MOST) azon vacilalok, hogy lementsem-e valamilyen formaban es nyomassak-e egy linket innen az inyenceknek, vagy hagyjam csak igy es egyedul a kepeket csereljem le, amihez meg kepek is kellenenek a megujult a-frad-rol es valtozatlanul gyonyoru parjarol. Akarhogy is, majd dontok meg efelol.

Jó szórakozást és kitartást.


Előrebocsájtanám: Igen hosszúra elnyult már ez a kis iromány itt, szoval, ha nem olvasod el, akkor a te bajod, viszont ha mégis, tedd azt ugy, hogy végig teszed, és esetleg kapsz rolam egy minimális képet. Hogy a kép milyen lesz, azt már te döntöd el. De ha mégis kikerekedtem fejedben, akkor soványits le azzal, hogy pontozol, mert ha nem teszed, azt ugy veszem, hogy nem is olvastad el, csak ránéztél a képeimre és elszörnyedtél, majd hirtelen felindulásbol a fenti "x" gombra kattintottál. Buuu, na akkor csapj a lovak közé. (Tudom, az idézetek néhol idegesítőek lesznek, de szívemből szólnak egytől egyig. Még akkor is, ha nem illik más tollával ékeskedni.)

Szóval R. Dávid vagyok, személyesen. Nos, be vagyok mutatkozva, hát még ha be is mutatnak nekem. Tudod, középső ujjal.
Mit írjak magamról? Humm! Hát, állítólag egy állat vagyok, nem mondom, hogy nem. Kedvelik a társaságom, én meg a többiekét. De nem a többi ekét. (bocs, spontán gagyi poén :S)
Fárasztó vagyok, NAGYON. Ez nem éppen egy húde előnyös tulajdonságom, de legalább remélhetőleg sikerül elriasztanom az egyébként ilyen egyedeket nem szerető személyeket. És megsporolunk igy egymásnak egy csomo időt. És nem tudom, hogy hogy kell felvenni ismerőst ezen az oldalon. Sebaj, majd jól megismernek. Hehe. Rájöttem. Reszkess.
Ja igen, a szerepjáték az egyik gyengém. Jöhet M.A.G.U.S. is, vagy Vampire (The Masquerade és The Requiem egyaránt) is!

Hmm. Azt hiszem ide írom először. _Phelan_-al megalapítottuk a Gáncsnélküli Lovagok (nem is annyira) Titkos Társaságát már egy ideje. Nem, ez nem a Törp Kommandónak hívatott konkurenciát biztosítani a verseny fenntartása és a tőke szabad áramlása végett, ó nem. Csupán észrevettünk néhány ránk (és valószínűleg a hozzánk hasonló lovagok) vonatkozó ördögi összefüggést/állandó tényezőt, azért hát emígyen összeálltunk, hogy szembenézzünk vele, aztán ne csináljunk semmit.
Jelentkezni lehet a 90/666-69-42es számon. (az "es" nem tartozik bele, még ki is emeltem, hogy egyértelmű legyen Nektek, megköszönni pm-ben lehet, vagy automatikus sörmeghívással.)

Szeretem :
- Mindenekelőtt a Drágaságomat, de nagyon (nincs rá szó mennyire).

- SORban a következő a SÖR. :P

- A ZENÉT, maximálisan, például Katatonia, Coldplay, Maybeshewill,

Klimt 1918

'No one to blame, no one to forgive
I wanna feel sunlight on my lips
Trying to get sleep
There is no relief
'


The Gathering, Peccatum, Paradise Lost, Russian Circles

Anathema

'Yes, I am falling... how much longer 'till I hit the ground?
I can't tell you why I'm breaking down.
Do you wonder why I prefer to be alone?
Have I really lost control?
'


Antimatter, Pantera, Opeth, Orphanage, Orphaned Land, A Perfect Circle, Demians, The Pineapple Thief,

Porcupine Tree

'Can't stop myself drinking
Can't stop being me
If I call will you come and will you save me?
'


R.E.M., Midnight Oil, Swallow The Sun, Nine Inch Nails, Evanescence (Nem vagyok trú, nézzétek el nekem. :|). Ha kihagytam valamelyiket, akkor lehet megkövezni. Bár ti ezt ugyse tudjátok. De persze azért csak kihagytam kettőt, hejj, méghozzá a Lacuna Coil t és a Korn t is. [AUU!] Na és akkor repül a malomkő, de én tudom hol áll meg.. a fejemben abban, mert ilyet kihagyni, mint a My Dying Bride ....A Lake of Tears és a Dream Theater is kimaradt...Hát ember vagyok én? (Malomkővel a fejembeeen?!)
Két uj kedvenc került a halhatatlanok közé nálam: Placebo és Therion . Továbbá Tiamat, Sirenia ... 2+2 néha 2 marad... És igazábol tökmindegy, ennyi malomkővel buksimban, meg "standard, megkövezéshez ajánlott és használatos" kövel zuzott sebeimtől már rég kimúltam, ergo ti már egy halott ember(?) sorait olvassátok csupán. Tiszteljétek hát a holtakat egy örökkévalóságig tartó néma csenddel, kérlekszépen.
-* Itthoniak közül: Memoria Mortis (Rorschach manapság), Watch My Dying, The Dethroners, meg a Kispál, de a Borz is kedvenceim sorát gyarapítja. Továbbá most már RELIKVIA/VIATIVE! (Oriási meglepetés voltak nekem!)
Illetve külön köszönet Phelan (közben meg ne ijedjetek, hogy a szeretem részben ki van emelve Phelan [má' megint] neve, itt még nem tartunk ;D) kollégának a Képzelt Város megismerése gyanánt!
- Belga!!!! :D (nincs a zene kategóriában mert nem az!;) )
- A humort maximálisan ugyancsak.(erre nem tudok példát irni, bocs) Azért mert a vidámsághoz és a boldogsághoz közelebb visz, de legalábbis krízishelyzetben az illuzioját kelti. :)
- Legujabb munkahelyemet, ahol egy rakas alternativ fazonnal egesz nap poenkodva hasznalt dvd-ket, konzolokat, jatek szoftvereket es egyeb szorakoztato-elektronikai cuccokat adunk es veszunk. Penzert persze.
- V e k t o r, avagy "Kicsi a bors, de szar az íze!" És egyébként is: "Eső után köpöNYEKK!", meg persze "Addig jár a korsó a kútra... amíg be nem lövik!", ráadásul ha jót akarsz magadnak, akkor "Addig nyújtózkodj, amíg a tarkód ér!". Ó, igen, ezek mind VaJúdás koma tanácsai, kéretik betartani by chance. :DD
- A játékszakállamat (merthogy ez még nem szakáll, de nekem teccik, ez a lényeg)
- Azt a majd' méteres hajamat, mert dícsérik orrba szájba (igazából ezt unom, dehát nincs mit tenni), meg azért, mert már úgy hozzámnőtt...
- Őrültnek lenni, baromkodni, még akkor is, ha senki más nem élvezi (de azért jobb, ha más is élvezi... rossz az, aki rosszra gondol.. egyébként az őrültetem skálája a "Csendes őrült" és a "Eleresztett fenevad" közti igen széles vonalon mozog. Mondhatni beszámíthatalan vagyok.)
- Hogy mindenkiben ott lakozik a Malkáv szelleme (érsd: hülyeség), csakhát nem mind fogadják el. Én meg igen. Sőt, még rá is dobok egy lapáttal. Hihi (most akkor elástam magam?)
- Grimaszokat vágni, hangokat utánozni, hűen (hűtlenül soha). Akár saját, akár más(ok) szorakoztatására. De inkább mások idegesitése végett.
- Pozitivan gondolkozni, optimistán a dolgokhoz állni. Manapság ez jellemzőbb rám.
- NHL-t, vagyis az észak amerikai jégkorongot, azon belül is a régi régi Detroit Red Wings-et...


- MARCO POLO (őő, ez egy szórakozóhely a Blahánál. Nem a hires muksot szeretem.) <-- Mindez mult időben, aminek a jele a "t", csak nem volt kedvem átirni. Bár mintha a madarak azt csipogták volna polifonikus hangon, hogy oszladoznak az eddig mindent beboritó viharfelhők és a nyárról meg vmi utcát is elneveztek. Jah, mert már van ismét Rémálom, igaz, After Music Club néven.
- Hosszu (éjszakai) séták, akár egyedül, akár társaságban, de lehetőleg maximum egy fővel. Lévén ugy még van esély elmélázni.
- Éjszakai buszjáratok
- azt is szeretem, hogy mázlistának születtem (bővebben erről a nem szeretem rovatban esik saw (Most ne gyertek nekem azzal, hogy "JAJJ, a FÜRÉSZ A KEDVENC FILMEM!!!" Ha mégis, akkor magyarázzátok meg mi olyan jo benne.))
- Élvezni az életet
- Meg ezt a drágaságot sem vetem meg nem mellesleg(mármint a számitógépem, hiszen hogy irnék ide is nélküle?! [Ügyürübügyürü]).
- Anarchy Online... (Nevéből fakadóan egy online pc játék. Szörnyen kockává tesz. :) )
- Looking for Group netes képregényt és "negatív főhősét" Richard-ot. :)
- Kedvelem az esőt, vihart, az éjszaka lila fellegekből aláhulló havat, ezáltal a telet, meg a hideget, állitolagos jegesmedve mivoltombol fakadóan is. (Csak ne kelljen álldogálnom benne. Mármint nem a mivoltomban, hanem a hidegben.)
A ködöt, mert elrejti a részleteket és ujakat teremt.
- Szeretek szerepeket játszani, belebujni másik szémély(iség)ek bőrébe, mindezt főleg a MAGUS világában. Meg elvileg mostanában már Vampire-zek is, ami nem igaz, mert gyakorlatilag. Najo, hazudtam, ezáltal elvileg is, mert ez az elme játéka! Bu!

- Röhejes, vagy sem: CSILLAGKAPU (szigorúan a régi sorozat) :)
- Filmek minden mennyiségben. De leginkább a jók. (Donnie Darko; Pop, csajok, satöbbi; Csupasz pisztolyok; Interview a Vempájörrel; Blájen Élete ["Lökjétek a padlóla dulván le!"]; Gyalog galopp ["Hol? A nyúlon túl?"]; Ötödik Elem; Austin Powers sorozat :); Galaxis Útikalauz Stopposoknak [valaki megdobhatna a könyvvel]; Alkonyattól pirkadatig; meg még egy csomo Quentin Tarantino-s csoda, kivéve Kill Bill 1-2. Ééééés persze, amit eddig tökéletesen elfelejtettem: Band of Brothers ! [vagy magyaros nevén az Elit Alakulat :p] Zseniális alkotás, úgy bizony!) Meg még ide jön Az Ördög Ügyvédje is. Beteg, víziókkal teli, sejtelmes filmecske. Tetszetős.
Totálisan teljesen új, életembe robbanásszerűen betörő (öngyilkos-merénylő betörő?), hirtelen első számú helyezett: Science of Sleep !
Legjobb. Legélvezetesebb. :))

Tulajdonképpen milliót fel tudnék (és akarnék is) még sorolni, de nem megy, köszönhetően a memóriámnak, ami minden, csak nem jó.
Erre enged következtetni, hogy ahogy van úgy kihagytam az Adam Sandler féle filmeket a felsorolásból, de legalább egyet ha megemlítettem volna...hajjaj, hogy is volt azzal a malomkővel?:)

És persze egy szó, mint száz bolond tízezret csinál:
(Nem példakép, mert én előbb voltam hasonló beállítottságú wannabe!)

Ha meg mese, akkor Herkules, az egy régi kedvenc.

- John Cusack-et illetve Micheal Ironside-t, a (szinte) örök negativ föszereplőt, mint színészt. Emellett természetesen Johnny Depp, alias Cpt. Jack Sparrow rajongo is vagyok... Egy időben még ugy is jártam és mozogtam mint a kapitány! Hát biztos elég érdekesen nézhettem ki!! :)) (De jó érzés volt :)
Na meg persze Leslie Nielsen, Bill Murray...hmm ha még eszembe jut írok. ;) (van pár) Ahhháááá! Jack Nicholson, jah, ő most igy be is ugrott :D (de csak egy kávéra..)
Méégméégméég: Gary Oldman (Zorg!!:D), Hugh Jackman. (És még úgyis lesznek páran. Elnézést, női színészek is lesznek valamikor ;p)
- Khmm, az egyik legfontosabb még hátra van. De nem előre. Méghozzá a könyvek (Látjátok?). Főleg a fantasy, illetve a (bármilyen korszakban játszódó) vámpíros könyvek jöhetnekek szóba. Emellett olvastam sok (2.) világháborús könyvet is, nagy kedvencem e téren Dold-Mihajlik "Ordasok között" című regénye. Fantasynál a klassikus Dragonlance-től kezdve Dar Khordak, a Kopó kalandjaiig imádom az összeset egyszerre (De kedvenc MAGUS regényem a "Sötét zarándok", ami alias Airun al Marem, a dartonita lovagok rendkívül szimpatikus prófétájának egy kellemes kis történetét irja le :) ) Vámpíroknál, a klánregények összes darabját volt szerencsém kiolvasni, kivéve a Tremere-t, amit elhagytam, miközben nem is az enyém volt...

Szürreál agymenésként: Paul Auster - Tükörváros. Képregény formában leledző végletekig agyzsibbasztó összeesküvéselméletes, elgondolkodtató kis könvecske. Köszönet érte Péter barátomnak, aki személyreszólóan nekem nézte ki. :)
Meg igen, köszi az emlékeztetőt, nagyon szeretem az avantgarde stílust, mivel annyira zagyvaságnak tünik, csak tudni kell a sorok közt olvasni. Kinek mennyire megy ez...Hát, legyen annyi elég. hogy a többség inkább hagyja a fenébe. :) Hagyja a tébolyultakra dolgot.

"Titkos fiókodba bújt
A hullámzó folyosón
Ami talán egy kútgyűrűt is elbírna
Amilyen mély, de semmi hibát
Köveket dobok az aljába
A visszhang talán majd válaszol
Majdnem minden mindegy, mint egy
Holt ajkán a csók
"

(Ez is WMD... *nyálcsorgat*)

Majdnem kihagytam Shakespeare-t. A Hamlet utánozhatatlanul jó, annak ellenére, hogyha a legtöbb ember Shakespeare nevét hallja, akkor rögtön a Rómeó és Júliára gondol, ami tényleg nem rossz, de számomra sokkal felejthetőbb. A Hamlet közelebb áll hozzám. A főszereplő. Hamlet. Ő . Ő hasonlóan töprengő "hős" (háháháháháhááááá), akárcsak én. (háháháháááá=én nem vagyok hős) Háháháháá.
Nem szeretem :
- Krumplistésztát. (pfujj. Tegye fel a kezét aki szereti.)
- ujabb eszembe ötlött förtelmek: LÖNCSHUS(konzerv), FINOMFŐZELÉK, KÁPOSZTÁSTÉSZTA (!!!)
- Szőrt, hajt a kádban, csapban, földön, vízen, levegőben...
- A hajamat kifésülni/megmosni egy jópofa fejrázós est után: időigényes és fájdalmas is egyszerre. De hát tudtam mire vállalkozom. ;)
- az MSN-t, mert bár nagyszerű, hogy jujjdejó mostakkor tudunk kapcsolatot létesíteni, meg ingyér van és mki ezt használja (pro), de baromi személytelen, sok félreértés kedvelt, vagy inkább kevésbé kedvelt melegágya (kontra). (Ezen megfontolásból 2008. 07. 07-én le is töröltem ünnepélyesen a picsába. Köszöntem.)
- Ha nem találok valamit, ami márpedig nekem kell! Ilyenkor őrjöngő fenevaddá válok és törni zuzni tudok! HÁRRR
- A feledékenységem.
- Azt, hogy álmodozó vagyok. (hidd el, rengeteg hátránya van)
- Azt, hogy a női szépség rabja vagyok, de nem ám ugy, hogy legyintesz és azt mondod, hogy "Melyik pasi nem?", mert ez nálam valami defektus, vagy mittomén. :)
- Meglepő vagy sem, közhely vagy sem, esetleg sablon (vagy sem), de igen hölgyeim: olykor titeket is utállak, nagyon de nagyon! Okkal. ;)
- A reklámokat filmek közben (oly mértékben kiábránditóak, hogy az nem igaz, pedig DE!)
- Ha valahova időre kell menni. Meg ugy általánosságban a megkötéseket (igy a köteleket sem szeretem).
- Az állandó rendetlenséget a szobámban. (Most momentán gyönyöhű hend van.)
- Az állandó pesszimizmusom. (Jelentem: küzdöm lefele)
- Az állandóságot (bizonyos frontokon, például a melegen).
- A bizonytalanságot
- Az elmúlást
- A Napot [nagy N-el] (mert a szemembe süt, melegem van tőle, és ha nem vigyázok le is égek, ami igen kellemetlen. Ráadásul szeplős leszek tőle amit utálok :p ).
- Vasárnapi naplementét, nagyon rossz érzésekkel tölt el a látványa...
- Ha a depressziós énem előtör még a legjobb napjaimban is és nem tudok reálisan gondolkozni, mert teljesen elborulok a fekete ködtől
- Hogy folyton ellent mondok önmagamnak.. sokszor lepem meg önmagam, és nem csokival, virággal, de még csak bonbonnal sem.
- Tükör-kép-felvétel. Mert egyik sem hajlandó azt mutatni ami vagyok. Persze lehet, hogy igy jobb mindenkinek, de engem akkor is mélységesen bosszant. Nézem a képeimet és nem látom magam. Sehol. (Tévedtem, néha a tükörben 5-10 centiről magamat látom ha előrehajtom a fejem kicsit. lol. Amugy igazat szoltam és a többi valóban igy van.) ><
- Azt, hogy roppant szerencsés vagyok, mert pl. eddigi életem összes vizsgáján olyat húztam (mármint tételt, és nem vmi felest), amit tudtam ennek ellenére oly mértékű pechem szokott lenni a bonyolultabb dolgok terén, hogy hát az valami hihetetlenül bozalmas. (El sem hiszem.) Ellentmondások rulez.
- Hogy sokak szerint tehetséges vagyok ebben abban, én meg nem hiszem el.
- Ha hülyének és nem bolondnak néznek, amilyen valójában vagyok.
- Utálok korán kelni (hazudtam: gyűlölök), kiváltképpen most, hogy megint kombinálva van a nyomorult iskolával. Illetve most már a munkámmal is tele a még nem létező bakancsom. (Kiraktad? Ide is? Ide? Mér' nem?? - SZAKADJ MEG ex-FÖNÖK. hihihihi)
(Igazából a jelenlegi töketlen főnökségem is megszakadhatna valamiben, például a szervezőképesség és az emberség teljes hiányában, amivel bezzeg rendelkeznek, mármint a hiányukkal. :P)
- Moszkva térre felvezető kilométer hosszú mozgólépcsőt és azt, hogy fél óra mig felvisz az a lassu tákolmány.
- 3-as villamost, mert az is idegtépően lassú.
- A férfi sztereotípiát és velejáróit: FOCI, AUTÓ, BUNKÓSÁG. A Sör az egyedüli amit mondjuk ugy: Tolerálok. :D (Ha ne ajd isten ilyen nőt látok, sikítva elszaladok, de a sör az jöhet, drága. :P)
- furcsamód néha a túlzott társaságot, vagyis, mikor tömegben tűnik fel, ehhez képest az egyedüllét sem kimondottan az erősségem, és persze néha mégis. Ha sokan vannak rossz a zene azabaaaj... Szoval: Ha társaság van, félrevonulok, ha meg egyedül vagyok társaságra vágyom. Tehát vagy igy, vagy ugy. Most akkor döntsd el.
- Nem tudom kontrollálni mit álmodok, álmaim pedig általában nem kivánatos témákat feszegetnek, amiket teljesen átérzek, és huss, oda a kellemes ébredés... a másik véglet, hogy annyira idiota álmom volt, hogy elmesélés után jókat röhög rajta a hallgatóság, pedig a cselekmény álom közben egészen normálisnak tünt. Néha még a jövőt is meglátom bennük, de ez titok. pssszt!
- mikor megborzongok attól, hogy a WC-énk lefolyójából furcsamód vért látok szivárogni felfelé. "Ön médium?"
- a már-már majdnem megszeliditett paranoiámat, ami végül mégis kicsúszott az irányitásom alól. Sebaj, így szép az élet. Szélsőséges gondolkodásúnak lenni jó. ;p
- azt, hogy mar egy eve, miota a UK-ben elek minden egyes nap, mindenhol ugyanaz a szajbalokott 10-15 'slager' megy. Kivetel nehany kocsma, ahol meg ritkan fordulok meg ido hianyaban. :|
Meg ami még jön :
>>>Törpkommandó büszke közlegénye<<<
...vagyok ÉN...
...és még sokan mások...
...interkep 4 the life...

Hát, ami még jön? Ha sokáig állsz a buszmegállóban akkor a busz is jön...
Sőt. A metró meg a villamos is. Erre varrj gombot. Hát még pláne arra, hogy azok nem a buszmegállóba jönnek. Na?


Kedvenc mondásaim:

Ahány ház, annyi baj legyen.

Akasztott embernek a lába sem éri a földet.

Közös lónak túrós a táska.

Ki a havat nem szereti, hóember nem lehet(!).

Jó pap holtig él!

Illetve az élet egyik nagy tanulsága:

Tíz fogorvosból kilenc fogorvos az egy fogorvos!

Kedvenc szösszenetem (nem én írtam sajna) :

Essen eső fújjon a szél,
Küzdj meg velem a holnapért,
Feszül az íj, pendül húr,
Biztos kéz, vezéred legyen gyilkos nyíl,
Holnapra is jusson penge mely szíven szúr.
Essen eső fújjon a szél,
Életünk egy ima a holnapért,
Erős a kard is, ha erős kéz tartja,
Dobjunk kendőt a holnapnak,
Szép a nap, ha megéred,
de még szebb, ha nem,
koronázza lelkem, s üsse át szívem hideg acél.
Essen eső fújjon a szél,
Haljunk meg a holnapért,
Sólyomszárny suhogjon,
hajam szélben lobogjon,
soha ne múljon vész, tépjen szét ezer veszély,
egy a lelkem, s ez azt súgja:
kiálts A'fradot a holnapra.Szinkronkodás, mint jövölehetőség... Nofene. Csak kezdenék már bele.


...
'Young people dance
Undressed
With tears hidden in their eyes
'
...


Jajjhát, ugye, hogy ugye? Végre ponytyokba szedtem a nyavajás nem-szeretem maszlagot is. Annyira nem szerettem őket eddig, hogy nem nyultam hozzájuk se. Most meg addig fajult a dolog, hogy kicsi kis karókat tüzdeltem mind közé, hogy el ne vegyülhessenek és szörnyü mutánsokat ellve elszaporodjanak. Ámen.

A horoszkópom (igen, láttam másnál is, de akkor is nagyon jó) a Szűz jegyében :

Az ön jegye a beduin horoszkóp szerint egy Szkarabeusz, magyarán Szent Ganajtúró. A Szent Ganajtúró-nők a világ legnagyobb szívtiprói, cemendéi, de a Szent Ganajtúró-férfiak is nagyszerű szeretők. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

És most eszembe jutott mi jön még botor elmémbe.
Ha a szüleid még együtt vannak, vagy apádnál vagy... Akkor az ágya végében... APU KEZDŐDIK!

Elérhetőség
Az elérhetőségek csak regisztrált felhasználók számára láthatók!
 
Fejráta

Barát
Kölcsönösen: -A-, BlackTear, cancerman, Corinna, Dandron, Draewelyth, enigma, GeminiOmen, insie, Kani, Morella, n4g4s4k1, Namtar, Nightspirit, Sarrasine, say, szellemi.csavargo, tHe.sHAdE, thesmilingone, _Jesse_
Bejelöltem ôket: Nion

Haver (Kedvenc)
Kölcsönösen: 3357, 9th, ANNAthema, bambi, BlackTear, darkfeelings, Draewelyth, Ejfeli_Lany, enigma, Fiery-Red, Goroh, Gwydon, Hoze, Judgement, Kani, kukutyin, kultakutri, kutykurutty, Leetha, Meira, Menwfe, Meritseth, Mikheal_Khwarezm, Nion, Noita, Nord, Remekarcu, Scorba, Seiyra, skizy, spell, szellemi.csavargo, tHe.sHAdE, Tutu, Ysengrin, Zero, Zorbo, _Laney_
Bejelöltek engem: Krisna

SEX.OBJEKT
Mennyire vállalnám be? 96 bejelölés, 83 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9063 +3
Ránézek és kasztrálom magam. Nemtől függetlenül. Hm. Talán. Olyan nemi szerveim izgulnak fel tőle, amik eddig még nem is léteztek.

COOLNESS (DÖGÖSSÉG)
Mennyire jó arc? 192 bejelölés, 172 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9115 +3
Kifesteném vele a falat, annyira nem csípem. Átlagos vagy kicsit jobb. Táplálkozni lehet a kifújt széndioxidjából, annyira cool.

PROFIL
Mennyire jó a profilja? 196 bejelölés, 181 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9694 +3
Mi van a kritikán aluli alatt? Na pont olyan. Ránéztem, láttamoztam. Gyakran nézem, tartalmas, szórakoztat.

Profil megtekintések száma : 2742
 
Felhasználónév
Jelszó
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)

Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision