Created from electromagnetic fields in 0 milliseconds;
 
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 
 
: : : : : :
 
sirka
Infodoboz
 
01.jpg
Profil képek
02.jpg
02

20060210_dontsmoke.jpg
20060210_dontsmoke

invoc2_v.jpg
invoc2_v

levi_001.jpg
levi_001

levi_t_ncol.jpg
levi_t_ncol

levi_t_ncol_2.jpg
levi_t_ncol_2

neuromanc.jpg
neuromanc

nevet__g_rcs.jpg
nevet__g_rcs

party_01.jpg
party_01

party_02.jpg
party_02

party_03.jpg
party_03

shadow_01.jpg
shadow_01

steveepostman_lsd_blotter.jpg
steveepostman_lsd_bl

trapped.jpg
trapped

watersprite2004.jpg
watersprite2004

william1.jpg
william1

wisdom.jpg
wisdom

 
Személyes
Fóruminfó :
"minden alakít rajtam, de semmi sem változtat meg" /Dali/

Megtisztel az irigységed, de sajnos nem tudom viszonozni.:-)
 
Avatar :
 
Név : Istenes Levente
Honlap : http://hatalmas/@barátnőmmeglátta.húúúúúú
Foglalkozás életművész, bisoszféra természetismereti szakkörök, oktató
Nem : Férfi
Születésnap : 1988. május 3.
Nyelv :
Regisztráció időpontja : 2005. március 2.
Legutóbbi bejelentkezés : 2018. május 13., 12:16
Legutóbbi látogatás : 2018. május 13., 12:16
Profil frissítés : 2011. október 25., 03:36
 

Egyéb
 
Érdeklődési kör :


-Biológia (nem véletlenül tanulom)
ezen belül mostanság a virusok és egyéb nagyon pici organikus, de nem élő dolgok, meg persze az élők genetikai szinten
-Filozófia (hobbi, a gondolkodás jó dolog, bár manapság elég kevesen hódolnak ennek az amúgy nagyon is hasznos elfoglaltságnak)
-Világpolitika (miért ne? végtelenségig lehet elemezgetni)
-A jövő (kíváncsi vagyok mit hoz)
-A világ eleje (legtöbben a végéről beszélnek, meg 2012-es dátumról, kíváncsian várom, mert ha lesz, akkor szerintem nem vége lesz, hanem eleje)
-Összefüggések (itt is, ott is, mindenhol)
-Összeesküvés elméletek és gyakorlatok (mert vannak olyanok, amik bár nincsenek bebizonyítva, mégis olyan kézenfekvőek, hogy lehetetlen, hogy nem valósultak meg)
-Technológia (felületes szinten, sajnos nem elég kocka az agyam, és nem csak 0-ákban és 1-esekben gonolkodom, irigylem is azokat, akik képesek rá; az én agyam másfelé fejlődött az évek során)
Szeretem :
A világ legaranyosabb Barbaráját nagyon

-Magam mindenek felett, de ezt megpróbálom kompenzálni úgy, hogy másoknak ne tűnjön fel, és általában sikerül is
-A toleranciát, de itt megjegyezném, hogy van olyan emberiség és természetellenes viselkedésforma, amit nem lehet és nem is szabadna tolerálni.
-A békét (már nem hippimódon bárgyún, de még mindig szinte mindenek felett. Vallom, hogy minden gondot meg lehet oldani békésen, persze nem mindenki jár vele ugyanolyan jól.....hiába semmi sem lehet tökéletes)
-Néhány embert (alapban az egész emberiséget, de csak biztos távolból, és amíg mindenki tudja, hogy hol a helye, senki ne erőltessen olyat, ami nem megy pl.:ha valakinek 80-as az iq-ja ne okoskodjon, hanem maradjon segédmunkás, aminek jó.)
-Az intelligenciát (manapság hiányzik sok agyból)
-Természet (kiemelten a növényeket)
-A jó magyar pálinkát (mértékkel)
-A finom söröket (leginkább a pils típusúakat de néhány édesebb sör is fincsi)
-Télen a forralt bor illatát a lakásban, miközben nézem, ahogy szakad kint a hó, csak ne kelljen kimenni a hidegbe, mert az elront mindent
-Jó illatú füstölőket, különösen a Darshan-t
-Gyertyafénynél kortyolgatni valami finom bort a szerelmem társaságában, és átbeszélgetni az egész éjszakát, főleg a szabad és alatt, ha az idő engedi.(sajna most tél van)
-Kifejteni minden létező témában és körülmények közt a véleményem. (Tudom, hogy néha idegesítő, de mindenkinek joga van egy ilyen tulajdonsághoz:-)
-Sokat olvasni regényeket, filozófiát, természettudományokkal foglalkozó szakkönyveket -főleg növényekkel és gombákkal kapcsolatban-
-Különböző ufokkal kapcsolatos dolgoknak utánanézni, nem hiszem el, hogy vannak, de azt sem, hogy nincsenek.....mert mindkettőt megmagyarázták valamennyire és egyik sincsen megcáfolva
-Rajzolni beteg és kevésbé beteg dolgokat
-Írni......Kaptam már pozitív és negatív kritikát is...igazából mindenkinek szíve joga eldönteni magában, hogy mi tetszik és mi nem...ha esetleg van időd és energiád elolvasni azokat, amik a profilomban vannak, légyszi pm-ben mondj róla véleményt, mert minden vélemény számít, amennyiben ki vannak fejtve a miértek a fejlődésem előremozdításának ügyén. Előre is köszönöm szépen, akkor is ha esetleg negatív, de építő jellegű.
-H.R.Giger festészetét, bár morbidnak és egysíkúnak tartom, ezzel ellenben, azonban művészi formába tudja ültetni a legbelső emberi félelmek és undorok többségét.
Nem szeretem :
-Azokat az embereket, akik nem támasztják alá a mondanivalójukat értelmes észérvekkel
-A primitívitást, ha ego társul hozzá, aki primitív maradjon birka
-Azokat, akik meg próbálnak téríteni valamilyen vallásra vagy politikai nézetre.....
(ember fogd fel, hogy tudom mit mondasz, de rohadtul nem érdekel. Nem akarom ugyanazt a demagóg fost ezredszerre is végighallgatni.)
-Az egyházakat (nem ítélek el egyetlen vallást sem, mert nagyon úgy néz ki, hogy sok embernek szüksége van rá, ellenben az ilyen emberek intézményesített kihasználását nagyon is elítélem)
-Az általánosítást (tudom, hogy néha szükséges, de azért illik mindenhol megemlíteni a kivételek létezését)
-A telet meg a hideget, kivéve ha síelek.
-Ha valaki túlzásba viszi az alkoholfogyasztást, különösen, ha az egy lány. Nagyon visszataszító tud lenni. Az nem baj, ha egy kicsit megvagy, mert az még akár aranyos is tud lenni vagy mókás/vicces, persze nem mindennap, hanem csak néha bulin.
-Ha kisiklik egy élet, amelyik nagyon sokat ér...szörnyű tud lenni, amikor egy intelligens és dekoratív egyén eltűnik a süllyesztőben.
Meg ami még jön :
Műhely:
Fémszagú magány
Szörnyeteg mögöttem
Megtámad s bennem él
...Talán már legyőztem?

Bizonytalan:
Feketeruhás ember
A sarkon áll
Talán taxit rendel.....
Lehet hogy halál.

Részegen haza:
A szépség elrohan
Gyomrom még kavarog
Mellettem köd suhan
Felettem hold ragyog

Furcsa érzés:
Gyémánt szavak, rubin könnyek
Folynak le és összetörnek
Alant a fehér márványpadlón
Kék szemek néznek rájuk fakón

Szoba:
Szobámban fekszem, rád gondolok
kinnt felhők vonulnak s a hold ragyog
egy lenni veled oly szép volna
úgy még a hold is másképpen ragyogna

Szerelem:
Most jó lenne mellette
Sebeim már beforrtak
De a vége ugyanaz
Újak égnek helyette

A pillanat halála:
Percek szállnak kínos csendben
Óra ropog s pora libben
A pillanatnak pillangóján
Békés hímpor halott szárnyán

A szerelem születése:
A világűrben sötét volt. A nagy semmiben, mikor öntudatra ébredt fucsállotta az egészet. Szépséget akart, színeket és formákat az egész univerzumban, még a legtávolabbi csücskében is.
Ekkor elkezdett énekelni. A rezonancia megteremtette körülötte a színeket és ábrákat. Ott lebegett a térbeli minták és színek közt. Énekelt piramisokat, kockákat és egyéb, bonyolultabb térbeli alakzatokat, de valahogy az egészet sivárnak érezte a színek és formák ellenére. Hiányzott belőle valami, ezért elkezdett valami szebbet énekelni, megénekelte magának a saját börtönét: a testét, amiben megszülethettek az első olyan dallamok melyek nem a semmiben úsztak hanem a sajátjainak érezhette őket. Furcsa volt ez neki, mert nem volt bennük sem egyenes, sem tér, de mégis volt formájuk. Nem volt színük de mégis ragyogóbban pompáztak mint bármi amit eddig teremtett. Formába énekelte a vágyát: megénekelte a szétszkadását mindennek. Ekkor minden kettészakadt, de úgy hogy mindenből került ide is oda is. A kettészakadt dolgoknak is lett olyan öntudatuk mint neki, de ez még mindig nem volt tökéletes, mert bár kettészakadtak még mindíg mind egyenesekből és színekből álltak és minden pár pont úgy nézett ki mint a másik fele. Ekkor az egyiktől elvett valamit és odaadta a másiknak és a másikkal is így tett de tőle valami mást vette el és ezt megtette az univerzumban mindennel. Utána megtanított mindenkit énekelni, hogy ők írják tovább a sorsukat.
Így születtek meg az ősidőkben a lelkek, azóta mind arra törekszik hogy megtalálja a párját, mert bár soha nem egyesülhetnek újra, mivel mind magáhozénekelt még valamit ami már nem illik bele a másikba, de ugyanakkor csak ha egymásratalálnak érezhetik egésznek magukat.
Hát ez a szerelem, a legszebb érzés a mindenségben melyre még a leggonoszabb legcsökevényesebb dallam is képes.

A vágy:
A nap lemenőben volt mikor elindult. A hosszúranyúlt árnyékok a villanyoszlopokból börtönrácsokat rajzoltak a tájra. Elötte a hatalmas vörös korong már nem adott meleget, de ennek ellenére nem haza ment.
Nem volt haza, lakni volt hol, de otthona soha nem volt még élete során. Az út pora vastagon tapadt a csizmájára. Csend volt. Az a furcsa érzése támadt, hogy ez a csend talán örökké tart és még örült is volna neki, mert a csendben, bár nincsen az áhitattal és oly nagy erőkkel keresett boldogság, de a csalódás is megszűnik létezni. A sok seb a lelkén úgy sajogott, mintha izzó vassal piszkálnák őket a múlt démonai.
Eddig bármikor úgy érezte, hogy ezután jobbak lesznek a dolgok mindig valami elrontott mindent és maradt helyette a magány kietlen sivársága és a szenvedés amit ugyan már kezdett megszokni, mert belefásult az egészbe, de még így is mardosta hidegen akár a jég a ősz végén megmaradt faleveleket.
A nap egyre lejjebb mert és tudta hogy megint ki kell várnia egy hosszú éjjszakát. Talán majd másnap nem így, hanem máshogy süt majd ki az életet adó fény, csak egy kicsit szebben, csak egy kicsit tovább vagy egy kicsit lágyabban, vagy egy kicsit tartósabban, hogy a melege megmaradjon a hosszú csillagos éjszakában is. A felhők szinte véreztek amint a nap bíborba öltöztette őket utolsó erejével. Miközben felnézett rájuk azt gondolta, hogy akár a szíve is lehetne ám ekkor a nap lebukkant a horizonton és a vérszín a felhőkön halványodni, alvadni kezdett. Ekkor az ő szíve is megnyugodott egy kissé, lehűtötte az éjj hidege. Elfáradt. Leheveredett egy picit az út mentén az árok partjára és titkon fohászkodott hogy bár jönne valaki aki megáll itt mellette és megtölti melegséggel és napfénnyel a szívét. Sajnos nem jött senki, csak egy kis tücsök kezdett el ciripelni mellette a fűben. A hangja nyugtatólag hatott rá, de ez csak egyfajta melankolikus nyugalom volt. Lassan elálmosodott, nem tudta hogy hol is aludjon azon a helyen, ahol lakik vagy csak kinnt az utcán az árokparton?-Gondolkodott és rájött, hogy igazából lényegtelen itt is meg ott is meleg az idő hiszen nyár van.- lehajtotta a fejét a fűre, nem törődve az esetleg arra járókelő emberek véleményével. Még nézte egy darabig a csillagokat és azt kívánta egy hullócsillagot látva hogy végre békét és nyugalmat leljen vagy szerelmet ami e kettőt megadja. A szerelem nem jött, mert az nem gyorsan jön, hanem szép lassan hosszú idő alatt alakul ki. Így behunyta a szemét és soha többé nem nyitotta ki. A lelke mások számára láthatatlan sebei felemésztették az élet utolsó szikráit is a testében.
Elöntötte a melegség és eggyé vált az univerzummal, ami ugyan sötét volt de mégis boldog és gondtalan. És egy lett a sok csillag között ami reánk ragyog az égről minden éjjel és amelyekben gyönyörködhetnek a szerelmesek az alkonyba burkolva boldogságuk első lángjait.

A világ eleje
Az ufók
meg még egy nagy csomó minden
nah meg a fény az alagút végén (csak az nem tudom miért tűköl)
Remélem ööm é bóóóóódottáááá!!!


UV dekor készítést vállalok térdekók uv festmények akár falra is ha felkeltettem az érdeklődésed pm

Elérhetőség
Az elérhetőségek csak regisztrált felhasználók számára láthatók!
 
Fejráta

Barát
Kölcsönösen: Atex, Corun, CosmO_O, Csuti, dark666angel, Demon, Domi, Dragoonix, Expiatory, Ezustdelfin, Firen_Aggonix, Firmi, Freddy.Krueger, GreenBird, Leinikki, mangekyu, Sami, StarlessNights, Technoviking, Tysson
Bejelöltem ôket: Clentin, cs..., doome, harddrinker, Ijasz, Samy, sEKTOr, stila, THC

Haver (Kedvenc)
Kölcsönösen: 3357, 9th, Atex, Bence_L., borob, Chromegirl, Corun, CosmO_O, Crash, Csillagpor, Csuti, Demon, DracuLinda, Dragoonix, Erebos, Expiatory, Ezustdelfin, Firmi, Freddy.Krueger, Gothrider, GreenBird, Guinevere, helllines, Holdlany, Ijasz, Leinikki, mangekyu, Psytyu, Sami, Silv3r.5t4r, Sis, sol, StarlessNights, Technoviking, The_Barbie_Fuhrer, Tysson, ufo, Viktorius, VisualVoice, Wwitch, Zombinyuszi1990, zsebi-nyuszi, _candy_
Bejelöltem ôket: Clentin, cs..., Domi, doome, g..., harddrinker, Samy, sEKTOr, stila, THC

SEX.OBJEKT
Mennyire vállalnám be? 60 bejelölés, 45 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.8667 +3
Ránézek és kasztrálom magam. Nemtől függetlenül. Hm. Talán. Olyan nemi szerveim izgulnak fel tőle, amik eddig még nem is léteztek.

COOLNESS (DÖGÖSSÉG)
Mennyire jó arc? 138 bejelölés, 116 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9058 +3
Kifesteném vele a falat, annyira nem csípem. Átlagos vagy kicsit jobb. Táplálkozni lehet a kifújt széndioxidjából, annyira cool.

PROFIL
Mennyire jó a profilja? 141 bejelölés, 119 nyilvános
-3 Átlagos értékelés: 2.9078 +3
Mi van a kritikán aluli alatt? Na pont olyan. Ránéztem, láttamoztam. Gyakran nézem, tartalmas, szórakoztat.

Profil megtekintések száma : 2949
 
Felhasználónév
Jelszó
 
Mi legyen az LD50 "utód oldal" neve?
DarkDimension
 
(21.3% - 40 szavazat)
LD51
 
(40.1% - 75 szavazat)
LD100
 
(28.3% - 53 szavazat)
Más, írok kommentek közé
 
(10.1% - 19 szavazat)

Ez az oldal nem jöhetett volna létre, ha nincs a www.pardey.org
Oldalaink megtekintéséhez IE 5.5+ valamint Flash plug-in szükséges. Impresszum | E-mail
Design: Monokrome Vision